Skriv nyt emne Svar på emne  [ 9 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Super Mør Kalvesteg
Indlæg: 7. mar 2009, 00:07 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 17. feb 2007, 13:54
Indlæg: 1660
Alder: 44
Geografisk sted: Helsinge
DSC_5913.JPG

Kalvesteg med flødekartofler,guruens vindruesalsa og en lækker salat



Stegen marinere i soja og hvidløg i nogle timer
Kamadoen tændes op til høj varme indirekte


DSC_5902.JPG

Se hvilken fin røg farve/smag kullet giver, Der kan Q300 altså ikke være med

DSC_5903.JPG

Grilles 20 minutter.. ud og hvile i 20 minutter, på grillen igen til en centrumtemparatur på 54 grader.
Hviler igen 20 minutter før den skæres i skiver.. endte på 64 grader. Kamadoen låg på 450-500 F ( ca 250.C )

DSC_5910.JPG


Mums. hvor var den mør og saftig. :savl2: ... Prikken over iét Guruens vindruesalsa nøj :savl2: hvor smager den bare godt

_________________
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Super Mør Kalvesteg
Indlæg: 7. mar 2009, 08:49 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 28. mar 2008, 21:48
Indlæg: 1685
Alder: 39
Geografisk sted: Gug
Det ser rigtig godt ud. Lækker ret du har fået sammensat :-)
og sikke nogle flotte farver. Skønt med en ret der er flot for øjet og smagsløgene.
Tror også vi skal prøve guruens vindruesalsa en dag.

_________________
Venlig hilsen

Heidi,
Performer touch and go
Genesis E320
Kamado oval XL
Friske krydderurter er et must


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Super Mør Kalvesteg
Indlæg: 7. mar 2009, 10:05 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 29. apr 2006, 12:03
Indlæg: 4411
Alder: 75
Geografisk sted: Sørninge, Vestsjælland
Lækker menu - og du har ret, guruens vindruesalsa er bare suveræn - vi har lavet den flere gange :D

_________________
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Smokey Joe Kobber
Tommerup Røger


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Super Mør Kalvesteg
Indlæg: 7. mar 2009, 10:06 
Offline
Grillguru mester
Grillguru mester
Brugeravatar

Tilmeldt: 21. maj 2008, 13:10
Indlæg: 704
Alder: 34
Geografisk sted: 4000 Roskilde (Gundsømagle)
Det ser super godt ud. intervalstegning får bare kødet til at blive SÅ lækkert. Ærgeligt at jeg ikke bruger det noget oftere.

_________________
Billede
_________________


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Super Mør Kalvesteg
Indlæg: 7. mar 2009, 11:15 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 29. jun 2008, 22:30
Indlæg: 1826
Alder: 58
Geografisk sted: Midtsjælland
Uha, den steg ser lækker ud. Vi har selv prøvet den vindruesalsa
flere gange og den kan kun anbefales. Ualmindelig god og frisk.

_________________
Med venlig hilsen
Henrik


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Super Mør Kalvesteg
Indlæg: 7. mar 2009, 12:29 
Online
Redaktør
Redaktør
Brugeravatar

Tilmeldt: 18. maj 2007, 12:00
Indlæg: 2896
Alder: 54
Geografisk sted: Nykøbing sj
En meget lækker menu, flotte billeder, god gennemgang af tilberedningen - Virkeligt flot håndværk :D :D :D :D
Opskriften er hermed gemt i mit personlige grillgalleri :D

_________________
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Super Mør Kalvesteg
Indlæg: 7. mar 2009, 13:36 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 10. jun 2007, 18:29
Indlæg: 1572
Geografisk sted: Børkop
ggf skrev:
DSC_5913.JPG
Kalvesteg med flødekartofler,guruens vindruesalsa og en lækker salat



Stegen marinere i soja og hvidløg i nogle timer
Kamadoen tændes op til høj varme indirekte


DSC_5902.JPG
Se hvilken fin røg farve/smag kullet giver, Der kan Q300 altså ikke være med

DSC_5903.JPG
Grilles 20 minutter.. ud og hvile i 20 minutter, på grillen igen til en centrumtemparatur på 54 grader.
Hviler igen 20 minutter før den skæres i skiver.. endte på 64 grader. Kamadoen låg på 450-500 F ( ca 250.C )

DSC_5910.JPG

Mums. hvor var den mør og saftig. :savl2: ... Prikken over iét Guruens vindruesalsa nøj :savl2: hvor smager den bare godt


Nu er det ikke for at kritisere men da du jo har en kamado vil jeg jo mene at du kan opnå samme eller måske endda endnu bedre resultat ved blot at stege low and slow.
Det er da noget lettere at udføre end interval stegning.
Jeg mener at intervalstegning er en slags erstatning for low and slow, ret mig hvis jeg tager fejl.

_________________
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Super Mør Kalvesteg
Indlæg: 7. mar 2009, 14:39 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 17. feb 2007, 13:54
Indlæg: 1660
Alder: 44
Geografisk sted: Helsinge
Det kan du måske ha ret i :?: Men nu var mit humør til dette :D
Ved ikke om den ville ha blevet ligeså sprød ved 110 grader ? Jeg kan godt li knasende krølfedt :wink:

_________________
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Super Mør Kalvesteg
Indlæg: 7. mar 2009, 14:43 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 30. maj 2008, 15:20
Indlæg: 9435
Alder: 62
Geografisk sted: 8543 hornslet
Som altid ggf :D
En pragt menu er endnu engang landet, på familien ggf`s middagsbord :savl2:

Med venlig hilsen

_________________

Med venlig hilsen
Jette Bjærge

¨
http://www.grillamok.dk/
https://www.facebook.com/pages/grillamo ... 8027820757

Billede


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 9 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team