Guruen bager "Møllehjul"

Opskrifter på bagværk fra grill eller køkken.
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Guruen bager "Møllehjul"

Indlæg#1 » 16. nov 2008, 17:54

Guruen bager "Møllehjul"

Billede

Når der nu alligevel var gang i bageriet her på hjemmesiden, ville vi også være med. Det var en idé fra sidste uge....

Billede

Der blev lavet 0.25 portion af Freds grunddej til burgerboller og pølsebrød.

Billede

Dejen blev formet til små boller der blev lagt i en cirkel

Billede

Resten blev formet til et flüte.

Billede

Frem fra gemmerne kom alle de "drys" vi havde...

Billede

Nu begynder det at ligne noget...

Billede

12 minutter ved 200 grader og Møllehjulet var færdigt. Dejlig luftigt.

Det blev ikke penslet, men sprayet med en forstøver vi har købt til madbrug. Forstøveren blev fyldt med mælk. Det gav en rigtig flot farve.

Billede

Og flütet blev også rigtig flot.

Pga. denne flotte bagning blev aftensmaden droppet. Vi spiser istedet bollerne med lidt pålæg og ost...

God weekend...
Senest rettet af Guruen 29. nov 2008, 11:16, rettet i alt 1 gang.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#2 » 16. nov 2008, 17:58

Jeg vil oss 'ha sådan en røremaskine!!!

ja --kan godt forstå i droppede aftensmaden
!
Senest rettet af kamado 16. nov 2008, 17:59, rettet i alt 1 gang.

Brugeravatar

HenrikB
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521

Indlæg#3 » 16. nov 2008, 17:58

alligevel var gang i bageriet her på hjemmesiden, ville vi også være med


Dejligt, det er også et stykke tid siden vi har set noget bagt fra jeres hånd :-)

Ser nu også rigtig godt ud. Så er der ingen grund til at køre til bageren søndag morgen.
Med venlig hilsen
Henrik

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#4 » 16. nov 2008, 17:59

Ih, hvor er du dygtig, Guru. Det ser bare så prof. ud - nu må selv Karen være imponeret :)
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#5 » 16. nov 2008, 18:21

kamado skrev:Jeg vil oss 'ha sådan en røremaskine!!!


Nu er det jo ikke røremaskinen der laver arbejdet..... :wink:

Mr. Kamado, du kan låne min Assistent de næste 14 dage, jeg flytter så jeg kommer med garanti ikke til at savne den... 8)
Anders

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#6 » 16. nov 2008, 18:53

Pga. denne flotte bagning blev aftensmaden droppet. Vi spiser istedet bollerne med lidt pålæg og ost...


Det er da foståeligt med så flotte brød.
Der har rigtig været gang i bagningen hjemme hos jer. :)
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#7 » 16. nov 2008, 19:24

Det ser bare skønt ud Guru, og god ide med at sprøjte frem for at pensle :D :D:D
Afbagningen er bare så flot, så selv den gamle bager ville være stolt :D

Chefen skrev:Mr. Kamado, du kan låne min Assistent de næste 14 dage, jeg flytter så jeg kommer med garanti ikke til at savne den... 8)


Kamado siger: JA tak
(han er efterhånden så langt bagud med sit lækre bagværk, at det er på tide at han retter lidt op på det 8))
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede


Karen
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 872

Indlæg#8 » 16. nov 2008, 19:25

Jamen, jeg er sandelig imponeret! Det ser rigtig flot ud, og nu er I jo kommet godt í gang, så købebrød er blevet fortid, tænker jeg. Mælk er fint til pensling, jeg bruger youghurt i dejen og plejer bare med klør fem at smøre brødene med den samme slags youghurt.

Boller har jeg aldrig før været god til. De blev for tunge, mindede mest om kanonkugler, men så begyndte jeg at sætte dem på bagepladen med to skeer uden at forme dem i hænderne, og så er de blevet helt rigtige.

I formiddags lavede jeg stor portion grovbrødsdej med revne, kogte kartofler, havregryn og rugmel. Det gav to store formbrød og 9 pænt store boller, som drengene og jeg spiste til frokost, vi var alene hjemme. Da jeg nu var i gang i køkkenet, så lavede jeg også lige en dobbelt portion æbleschutney mere, 10 glas.

Jeg skal prøve småkageopskriften fra i går. Skal bare lige have knækket en bunke valnødder først...

mvh Karen

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#9 » 16. nov 2008, 19:33

Nåååh det var det du havde gemt i nisseærmet :lol:

Det ser rigtig flot ud.

Uhm selvfølgelig, er der ikke plads til varm mad, når man har sådan et lækkert og lunt brød liggende på køkkenbordet :lol:

Hvad æhhh er der gemt en bager i dig også :?:
For bagning er du da skrap til :)

Med venlig hilsen

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#10 » 16. nov 2008, 19:34

Ham Guru...?? Er det ikke ham med Assistenten ??? Jow...----- Jow :-$ :D
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Indlæg#11 » 16. nov 2008, 19:35

Njaaa... Jeg er måske lidt stædig...

Og så er det sjovt når det går godt!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

prp
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Indlæg#12 » 16. nov 2008, 19:36

For Sørensen da, det ser flot ud. Bagerguru :wink:
Mvh. Pia
Vinder af ugens udfordring #1 / Bedste selleri-kok 2008


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Indlæg#13 » 16. nov 2008, 20:06

ggf skrev:Ham Guru...?? Er det ikke ham med Assistenten ??? Jow...----- Jow :-$ :D


Go info til næste nummer af Grillbladet. Jeg er helt sikker på at Henrik nok skal finde på noget 8)


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Indlæg#14 » 16. nov 2008, 20:10

Det er intet mindre end smukt, Guru! Seriøst ment!

Flot og lækkert resultat og så ikke at forglemme glæden når man bager/producerer selv. Og duften. Uhm!

Super!

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#15 » 16. nov 2008, 21:00

Ja dine boller ser gode ud :D
(kunne ikke la´vær ) :oops: :wink:
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst