Bedstemors Pølsegryde

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...
Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Bedstemors Pølsegryde

Indlæg#1 » 30. mar 2008, 17:21

Bedstemors Pølsegryde

1 stort løg
1 pk røde pølser
2 ds hakket tomat
1 L sødmælk
1/2 L vand
ca 1 dl Ketchup
500 gram spagetti
1 tsk sukker
Salt/Peber

Vinen skal ikke i ...ups :D
Billede

Løg og pølser svitses
Billede

Tomat,ketchup og mælk tilsættes og bringes i kog
Billede

Når det koger tilsættes spagettien (knækket halvt)
Billede

Der røres godt, til spagettien er blødgjort
Billede

Der tilsættes 1/2 l vand 1 tsk sukker og simre ca 45 min under låg på klem. der røres engang imellem
Billede

Nu har spagettien jævnet sovsen.. der smages til med salt og peber
Billede

Velbekommen :D MUMS det er godt..
Smager også godt dagen efter.. måske endda, endnu bedre (Kan fryses)
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Indlæg#2 » 30. mar 2008, 17:23

Ej hvor godt.

Jeg kan dufte det helt herude i Skærød...

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#3 » 30. mar 2008, 17:28

ja uhm pølsegryde den skal prøves
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he


Aastradsen
Bruger
Indlæg: 1270
Kontakt:

Indlæg#4 » 30. mar 2008, 17:38

Ej hvor godt, børnene vil garateret elske det

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#5 » 30. mar 2008, 17:44

Aastradsen skrev:Ej hvor godt, børnene vil garateret elske det


Ja det er et Hit hos alle børn :D
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2692

Indlæg#6 » 30. mar 2008, 17:50

Det ser dejligt ud, mon ikke den ret skal prøves i løbet af ugen :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Indlæg#7 » 30. mar 2008, 17:56

Ja børn elsker sådan en ret...

Jeg plager stadig Bettina om at få lov til at lave den...

Ja børn elsker sådan en ret...

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#8 » 30. mar 2008, 17:59

ja en rigtig børne ret he he. overvejer at gi hundene den ribbenssteg der ligger på grillen og dykke ned i fryseren efter nogle pølser.
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#9 » 30. mar 2008, 18:03

Ja det er et Hit hos alle børn :D

Alle børn fra 3år-80år :D
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

donjensen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1293

Indlæg#10 » 30. mar 2008, 18:15

Jeg elsker god mad, men engang imellem skal jeg bare have spaghetti og pølser og din variant (eller bedstemors) skal helt sikkert prøves næste gang!

Og vi har ingen børn :o)
2012 Weber Genesis S-330 med rotisseri

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#11 » 30. mar 2008, 18:22

Det minder om svensk pølseret, og det er jo altid lækkert - denne varition skal helt sikkert prøves. :D
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

Kimbi
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1832
Kontakt:

Indlæg#12 » 30. mar 2008, 18:27

Ja det ser rigtig lækkert ud, og smart at lade pastaen jævne sovsen [smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif]
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Ranch Kettle
Weber Platinum
OTC 57
Go Anywhere
Q320
JBI Smoker


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#13 » 30. mar 2008, 19:25

Lige et spørgsmål ! bliver pølserne ikke rimelig kedelige efter at været næsten en time(start til slut) i gryden ???
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#14 » 30. mar 2008, 19:38

EddyTheMadChef skrev:Lige et spørgsmål ! bliver pølserne ikke rimelig kedelige efter at været næsten en time(start til slut) i gryden ???

Nej de er stadig faste og gode. Jeg tror at det er fordi at jeg bruner dem først og lukker enderne .. og de koger ikke hårdt. men simre
Det må være det samme som hos den lokal pølsevogn. der ligger de røde også i vand hele tiden :D
Dog skal lige siges af pølser afgiver lidt smag til sovsen men det er meningen
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#15 » 30. mar 2008, 20:38

ggf skrev:
EddyTheMadChef skrev:Lige et spørgsmål ! bliver pølserne ikke rimelig kedelige efter at været næsten en time(start til slut) i gryden ???

Nej de er stadig faste og gode. Jeg tror at det er fordi at jeg bruner dem først og lukker enderne .. og de koger ikke hårdt. men simre
Det må være det samme som hos den lokal pølsevogn. der ligger de røde også i vand hele tiden :D
Dog skal lige siges af pølser afgiver lidt smag til sovsen men det er meningen


Det må være det samme som hos den lokal pølsevogn. der ligger de røde også i vand hele tiden ja det smager da også tit af ingen ting da alt smagen er røget ud i vandet :lol:
Den skøre kok med den skøre hjemmeside

http://www.EddyTheMadChef.dk

BilledeBillede

Mit ynglings legetøj

Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb

Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#16 » 30. mar 2008, 21:03

EddyTheMadChef skrev:
ggf skrev:
EddyTheMadChef skrev:Lige et spørgsmål ! bliver pølserne ikke rimelig kedelige efter at været næsten en time(start til slut) i gryden ???

Nej de er stadig faste og gode. Jeg tror at det er fordi at jeg bruner dem først og lukker enderne .. og de koger ikke hårdt. men simre
Det må være det samme som hos den lokal pølsevogn. der ligger de røde også i vand hele tiden :D
Dog skal lige siges af pølser afgiver lidt smag til sovsen men det er meningen


Det må være det samme som hos den lokal pølsevogn. der ligger de røde også i vand hele tiden ja det smager da også tit af ingen ting da alt smagen er røget ud i vandet :lol:

Ja det har du selvfølgelig ret i, men nogle få "Gode pølsevogne" er der kryderi og fond i vandet ..De smager OK.. Nu når vi er her,så fik jeg engang en ristede med brød
Som det kvinde menneske(der ikke talte og forstod dansk så godt) tog nede fra vandet... Den var meget kedelig :D
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

Kimbi
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1832
Kontakt:

Indlæg#17 » 30. mar 2008, 21:17

Der er så ganske afgjort forskel på, hvad pølserne ligger og simre i. Når de bare ligger i vand, kan de kun afgive smag, men hvis der er smag i det de ligger i, så modtager de jo også smag. Så man kan sagtens langtidskoge en pølse, bare det er i god sovs :D
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Ranch Kettle
Weber Platinum
OTC 57
Go Anywhere
Q320
JBI Smoker

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#18 » 30. mar 2008, 21:20

Kimbi skrev:Der er så ganske afgjort forskel på, hvad pølserne ligger og simre i. Når de bare ligger i vand, kan de kun afgive smag, men hvis der er smag i det de ligger i, så modtager de jo også smag. Så man kan sagtens langtidskoge en pølse, bare det er i god sovs :D


Aha. :wink: det var nyttig viden :D
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...


lulme
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 88

Indlæg#19 » 30. mar 2008, 22:04

Jeg har set at de fleste seriøse pølsevogne har løg og en bouillonterning i vandet. Men pølseretten er helt klart studentermad, som vi andre også kan spise med stort velbehag.

mvh Louis

Brugeravatar

Kogekonen Dorit
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1304
Kontakt:

Indlæg#20 » 31. mar 2008, 10:44

Ægte Pølsemandsvand
indeholder løg bouillon lidt eddike og 1 øl
så bliver pølserne gode "sprøde"

:-$
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#21 » 31. mar 2008, 12:44

Kogekonen Dorit skrev:Ægte Pølsemandsvand
indeholder løg bouillon lidt eddike og 1 øl
så bliver pølserne gode "sprøde"

:-$


syntes du mangler noget i vandet :lol: man siger jo i de københavnske pølsevogne pisser de også i vandet det er derfor pølsevogne i københavn er gode he he he :lol:
Den skøre kok med den skøre hjemmeside

http://www.EddyTheMadChef.dk

BilledeBillede

Mit ynglings legetøj

Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb

Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57

Brugeravatar

Kimbi
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1832
Kontakt:

Indlæg#22 » 31. mar 2008, 12:47

syntes du mangler noget i vandet man siger jo i de københavnske pølsevogne pisser de også i vandet det er derfor pølsevogne i københavn er gode he he he
Så er jeg squ glad for at jeg bor i jylland. Ikke fordi jeg ofte tager til pølsevogn, men det kan jo smutte :D
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Ranch Kettle
Weber Platinum
OTC 57
Go Anywhere
Q320
JBI Smoker


hansen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1294

Indlæg#23 » 31. mar 2008, 13:42

Sådan er det alle steder Kimbi - har du nogensinde set en af de små pølsevogne med indbygget toilet. De kan jo ikke holde sig hele dagen.... :D
Med venlig hilsen

hansen

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#24 » 31. mar 2008, 18:05

uhm ja lækkert prøvede den idag ungerne var helt vilde og ville også have det imorgen. jeg selv piftede min omgang op med 10 dråber tabasco det kan godt anbefales
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#25 » 31. mar 2008, 21:54

Hvis du er til lidt stærk mad..så put gerne 2 små piri chili. i mens den simre
Det er mandemad :fire:..... fremmer den naturlige tørst :D
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#26 » 31. mar 2008, 22:24

ja elskerrrrrrrrrrrrrrrrrrr stærk mad men det gør resten af fam. ik de har nærmest chili allergi he he
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he


HHansen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 614

Indlæg#27 » 1. apr 2008, 19:42

Jeg vil gerne klage over den her opskrift!!!! :evil:

Man spiser ALT for meget og falder derefter om på sofaen som en strandet hval!! :wink:

Nøj det var godt!
Mvh

-Helle

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#28 » 1. apr 2008, 22:46

HHansen skrev:Jeg vil gerne klage over den her opskrift!!!! :evil:

Man spiser ALT for meget og falder derefter om på sofaen som en strandet hval!! :wink:

Nøj det var godt!

HaHa den mætter godt :D
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


trolledemo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 197

Indlæg#29 » 2. apr 2008, 09:09

Hej
Ja jeg er selv pølsemand i Skagen det bedste vand til de røde pølser er rent vand hver dag det med toilet så lære man nemt at holde sig som jeg plejer at sige så har vi det lige som i Aldi man har ikke tisse pauser
:P
MVH Troels


Rie
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 7

Indlæg#30 » 3. apr 2008, 20:11

(L) ja så har vi også prøvet den utrolige lækker pølsegryde. :) Det var bare godt , jeg brugte de gode langelænderpølse. Min bedre halvdel og jeg havde mad til 2 dage.
mvh. Rie

Brugeravatar

donjensen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1293

Indlæg#31 » 7. apr 2008, 16:14

Jeg giver den også en chance i dag!

Edit: Stor succes.

Jeg ændrede den lidt og kom et ordenligt drys paprika ned til løg og pølser, og så brugte jeg barbeque sauce og minimælk. Smagte super.
Men til den potion er der jo mad til 10 personer! Det mætter helt enormt.
2012 Weber Genesis S-330 med rotisseri

Brugeravatar

larslyn
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 875

Indlæg#32 » 9. apr 2008, 07:33

Kogekonen Dorit skrev:Ægte Pølsemandsvand
indeholder løg bouillon lidt eddike og 1 øl
så bliver pølserne gode "sprøde"

:-$


og så var der ham pølsemanden inde ved jeg tror det var nørreport station der lige gav vandet et ekstra "pift" et par gange om dagen :lol: [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]


ups havde kun læst side 1 da jeg skrev, så opdager først nu at Eddy var kommet mig i forkøbet :)


solsikkehaven
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 738
Kontakt:

Indlæg#33 » 9. apr 2008, 07:54

Nu har jeg også prøvet den.

smager godt, men mangler nogle ingredienser. At der kun er pølser og spaghetti i, er ikke rigtigt nok. Men smagen er god.

Jeg kan anbefale: Creme Fine 7% - giver en lidt mere fyldig smag - 2 løg istedet for 1 løg - champignon, måske ærter ?????

eller hvad med bacon stykker, også kendt som det tredje krydderi :-)

og så skal der en lille smule mere smag i - paprika som een netop har foreslået lyder godt.

Men en dejlig nem ret.!
/Morten Knudsen AKA Solsikkehaven

* Weber Genesis E-310
* Sous Vide Supreme

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Indlæg#34 » 9. apr 2008, 09:12

solsikkehaven skrev:eller hvad med bacon stykker, også kendt som det tredje krydderi :-)


Det er da vist ikke helt rigtigt

Det tredje krydderi

Mononatriumglutaminat
Et kemisk stof, der består af pulveriserede glutaminatkrystaller.
Ikke særligt meget anvendt herhjemme, men det forekommer dog i mange færdige madvarer i Vesten.
Det er en vigtig ingrediens i kinesisk og japansk madlavning.
Sælges også under navne som Ve-tsin, Aijnomoto og P'sst.
Det har ingen smag i sig selv, men virker smagsforstærkende.

Stoffet er harmløst, men kan virke skadeligt på leveren hvis det bruges overdrevent gennem lange perioder.


Læs også
http://peterlundmadsen.dk/hjernemad/hje ... tryk1.html
http://peterlundmadsen.dk/hjernemad/hje ... tryk2.html
http://peterlundmadsen.dk/hjernemad/hje ... tryk3.html
udtryk gør indtryk


solsikkehaven
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 738
Kontakt:

Indlæg#35 » 9. apr 2008, 10:49

(marinus - jeg ved udmærket hvad det tredje krydderi er)....

Men herinde....der er der ...salt, peber ....og bacon. Jeg beklager at det ikke var tydeligt nok, men "vendingen" har været brugt et utal af gange herinde på vores dejlige forum.
/Morten Knudsen AKA Solsikkehaven

* Weber Genesis E-310
* Sous Vide Supreme

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Indlæg#36 » 9. apr 2008, 11:08

solsikkehaven skrev:Men herinde....der er der ...salt, peber ....og bacon.


Nå, så forstår jeg ikke de store indkøb af krydderier fra DizzyPig og OTZ :-)
udtryk gør indtryk


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#37 » 9. apr 2008, 11:23

Hej ggf

Den pølsegryde må jeg bare prøve en dag Billede Billede

Uha hvor den minder mig om én, jeg fik som barn hjemme hos min mor :lol: - det var faktisk en af mine livretter dengang. 8)

Opskriften er hermed bogmærket.
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4861

Indlæg#38 » 9. apr 2008, 11:24

Bacon = Krydderi
Ost = gourmet-lim

...hmm du siger noget, jeg skal da snart 'ha bestilt dizzypig, og doktor BBQ,
og de nye ting jeg snakkede om sidst

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Indlæg#39 » 9. apr 2008, 11:34

solsikkehaven skrev:men "vendingen" har været brugt et utal af gange herinde på vores dejlige forum.


Hvordan definerer du : et utal?

Det er kun lykkedes mig at finde 'tredje' og 'krydderi' to gange i samme tråd, og kun en gang i forbindelse med bacon.


Men det kan jo være at jeg bruger søgefunktionen forkert.
udtryk gør indtryk

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4861

Indlæg#40 » 9. apr 2008, 11:42

marinus nu er vi vist ude i mindste detalje
"tredje" giver ikke nødvendigvis noget resultat - som visse krydderinavne jeg
lige søgte på som "cookies" eller "blues hog"
"Bacon" derimod giver rigtig mange, så kan man gennemgå alle dem, så
støder man nok på en masse der skriver som solsikkehaven nævner

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Indlæg#41 » 9. apr 2008, 12:01

solsikkehaven skriver at bacon er kendt som det tredje krydderi, og at denne vending har været anvendt et utal af gange her på forummet.

Ingen af disse udsagn er, efter min mening sande.

Der står nogle steder, men ikke et utal, at bacon af nogen anvendes og opfattes som et krydderi
udtryk gør indtryk


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#42 » 9. apr 2008, 12:10

marinus skrev:solsikkehaven skriver at bacon er kendt som det tredje krydderi, og at denne vending har været anvendt et utal af gange her på forummet.

Ingen af disse udsagn er, efter min mening sande.

Der står nogle steder, men ikke et utal, at bacon af nogen anvendes og opfattes som et krydderi


Søde marinus :roll:

At nogle opfatter bacon som et krydderi er vel ikke en synd ?

Stegt knust bacon er enormt godt i en omgang hvidløgssmør i stedet for salt - prøv det engang og du vil ikke blive skuffet :D

Har for øvrigt et lille tillægsspørgsmål der har plaget mig meget længe 8) - kommer der ikke snart billeder af dine grillerier :?:

PS Holmer jeg kunne ikke lade være ;-)
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#43 » 9. apr 2008, 12:12

marinus skrev:Der står nogle steder, men ikke et utal, at bacon af nogen anvendes og opfattes som et krydderi


:roll: Hold dig til emnet og fortsæt en evt. debat angående denne vigtige definition i PM eller opret en ny tråd.

Mange tak.
.../holmer

Brugeravatar

larslyn
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 875

Indlæg#44 » 9. apr 2008, 19:06

Ja efter at have holdt børnefødselsdag for vores lille efternøler Matilde (3 år) havde vi temmeligt mange grillede pølser tilbage så derfor lå denne ret jo lige til højre-benet :)

smagte pragtfuldt og meget nemt at bikse sammen :)

et par billeder:
Billede

Billede

Billede


og nu et stykke lakage fra igår til at stille den sidste sult :oops:


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#45 » 9. apr 2008, 19:23

larslyn skrev:Ja efter at have holdt børnefødselsdag for vores lille efternøler Matilde (3 år) havde vi temmeligt mange grillede pølser tilbage så derfor lå denne ret jo lige til højre-benet :)

smagte pragtfuldt og meget nemt at bikse sammen :)

et par billeder:
Billede

Billede

Billede


og nu et stykke lakage fra igår til at stille den sidste sult :oops:


TILLYKKE med Matilde håber hun havde en god dag :D

God måde, at bruge resterne af pølser på og jeg er også sikker på det mætter godt. :wink:

Lagkagen må du beholde for dig selv - det er ikke just min livret.... :oops:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#46 » 30. apr 2008, 09:46

Mor Birthe skrev:Hej ggf

Den pølsegryde må jeg bare prøve en dag Billede Billede

Uha hvor den minder mig om én, jeg fik som barn hjemme hos min mor :lol: - det var faktisk en af mine livretter dengang. 8)

Opskriften er hermed bogmærket.

Morbirthe Det var min mor der lavede denne ret til mig i min barndom
Hun var fra Ikast.. Så det er måske en egns ret ?
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

Kimbi
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1832
Kontakt:

Indlæg#47 » 30. apr 2008, 09:52

Tror ikke lige man kan sige det er en egnsret... I hvert fald ikke fra Ikast. Jeg har hele mit liv boet i Ikast, og har ikke oplevet den før :)
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Ranch Kettle
Weber Platinum
OTC 57
Go Anywhere
Q320
JBI Smoker


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#48 » 30. apr 2008, 10:24

Jeg tror nu heller ikke det kan være en egnsret :wink: Men jeg kunne forestille mig, at det evt. kunne være en fordansket udgave af Svensk Pølsegryde :lol:

Men godt smager det i hvert tilfælde. Billede
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Tina L M
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 10

Indlæg#49 » 30. apr 2008, 15:09

Kimbi skrev:Tror ikke lige man kan sige det er en egnsret... I hvert fald ikke fra Ikast. Jeg har hele mit liv boet i Ikast, og har ikke oplevet den før :)


må tilslutte mig denne kommentar....er også født og opvokset i Ikast og har ALDRIG hørt om denne ret før. Men den ser bestemt spændende ud.


joni
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 53

Indlæg#50 » 30. apr 2008, 23:27

Efter at have boet i Ikast i 40 år, må vi erkende, at vi heller ikke vil acceptere denne ret some en egnsret, selv om vi laver noget, der ligner den, som vi kalder italiensk pølseret - temmelig sikkert nok på grund af spaghettien. [smilie=bluecolorz5_pdt_10.gif] 8:'
Hilsen joni [smilie=bluecolorz5_pdt_19.gif]

Gourmani 3i1 røgegrill

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 9 gæster