Stegt flæsk sandwich

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1835
Kontakt:

Stegt flæsk sandwich

Indlæg#1 » 3. nov 2019, 12:18

Når vi for stegt flæsk så er det stort set altid lagesalte, Jeg køber næsten altid hele sider ved slagteren og ligger det i en saltlage det giver alså bare det sidste smagsmæssigt og så kan skiverne jo skæres i den tykkelse man gerne vil have.

Det var meningen vi skulle ha haft stegt flæsk med kartofler og persillesovs men det blev lavet om i sidste øjeblik men det er nu absolut heller ikke dårligt med stegt flæsk sandwich :-D

Flæsken røg på DPG Pillegrillen i en lille times tid også var det klar

856A3DDA-C81B-4180-9576-94DC61CC0A85.jpeg


C1CA04F5-F4D4-43D1-94A3-55D4B4436826.jpeg


23D4B79E-FA5C-4BCA-84A9-BA470BD94791.jpeg
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 269

Re: Stegt flæsk sandwich

Indlæg#2 » 8. nov 2019, 19:47

Det ser dælme godt ud det flæsk .1%¤
Stefan

Primo oval xl


BOBO13
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 20

Re: Stegt flæsk sandwich

Indlæg#3 » 17. nov 2019, 14:09

Hvor mange grader laver du saltlagen på, og hvor lang tid ligger kødet i lagen.

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1452

Re: Stegt flæsk sandwich

Indlæg#4 » 17. nov 2019, 16:28

BOBO13 skrev:Hvor mange grader laver du saltlagen på, og hvor lang tid ligger kødet i lagen.

Det giver Per slagter et fantastisk bud på.

viewtopic.php?f=43&t=50845&p=372796&hilit=Stegt+fl%C3%A6sk#p372796
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1835
Kontakt:

Re: Stegt flæsk sandwich

Indlæg#5 » 18. nov 2019, 07:17

BOBO13 skrev:Hvor mange grader laver du saltlagen på, og hvor lang tid ligger kødet i lagen.


Lav en saltlage som består af :
Salt 150 gram 1/2 nitritsalt 1/2 køkkensalt
Sukker 30 gram
Salt og sukker opløses i vandet.

Læg hele siden i lagen i 24 timer. (kødet skal være helt dækket)
Lad brystflæsk siden modne i 24-48 timer
Saltningen og modningen foregår i køleskab. (2-5´C).
Skær så brystflæsket ud i passende skiver
Tilbered flæsket på grill pande eller ovn
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


Mogens1945
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25
Kontakt:

Re: Stegt flæsk sandwich

Indlæg#6 » 28. feb 2020, 15:44

Der ser super lækkert ud, og meget inspirerende.
Det må jeg prøve at lave.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 24 gæster