Skriv nyt emne Svar på emne  [ 31 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste
Forfatter besked
 Titel: Coleslaw???
Indlæg: 21. feb 2008, 13:56 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 11. sep 2007, 20:07
Indlæg: 1997
Alder: 37
Geografisk sted: Ikast
Jeg vil på lørdag forsøge at lave min første gang PP, og dertil vil jeg gerne servere coleslaw. Mange har rost guruens coleslaw, men jeg synes bare ikke jeg kan finde opskriften på den. Er der en der kan hjælpe???

_________________
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Platinum
One-Touch Silver 57
Go Anywhere
Smokey Joe
Q320
JBI Smoker
JBI Røgekit


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 14:01 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 25. maj 2006, 22:03
Indlæg: 1625
Alder: 34
Geografisk sted: Aalborg SØ.
i opskriftsamlingen:
http://www.grillguru.dk/forum/lexicon.p ... elagtigt!!!

_________________
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 14:54 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 11. sep 2007, 20:07
Indlæg: 1997
Alder: 37
Geografisk sted: Ikast
Tak for det.

_________________
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Platinum
One-Touch Silver 57
Go Anywhere
Smokey Joe
Q320
JBI Smoker
JBI Røgekit


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 15:42 
Offline
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru

Tilmeldt: 17. okt 2007, 23:09
Indlæg: 82
Alder: 50
Geografisk sted: Støvring
Man kan næsten ikke leve uden den opskrift. Den hænger i ramme over vores krydderihylde - bare så man ikke glemmer

_________________
Hilsen
JKI

One touch Gold 47 1998, One touch Gold 57 2003, Smokey-Joe 2005


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 15:47 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 11. sep 2007, 20:07
Indlæg: 1997
Alder: 37
Geografisk sted: Ikast
jki skrev:
Man kan næsten ikke leve uden den opskrift. Den hænger i ramme over vores krydderihylde - bare så man ikke glemmer

Jeg har aldrig været særlig vild med coleslaw,men nu hvor jeg skal lave PP vil jeg prøve som mange anbefaler. Og det kan jo være, at netop den opskrift er en jeg er vild med :D Men meget mere følger lørdag.

_________________
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Platinum
One-Touch Silver 57
Go Anywhere
Smokey Joe
Q320
JBI Smoker
JBI Røgekit


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Coleslaw???
Indlæg: 21. feb 2008, 16:41 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 10. jun 2007, 18:29
Indlæg: 1564
Geografisk sted: Børkop
Kimbi skrev:
Jeg vil på lørdag forsøge at lave min første gang PP, og dertil vil jeg gerne servere coleslaw. Mange har rost guruens coleslaw, men jeg synes bare ikke jeg kan finde opskriften på den. Er der en der kan hjælpe???


Så vil jeg foreslå at du bruger din 3i1. Med et fyldt vandfad er det supernemt at styre temperaturen i den. Sådan lavede jeg min første pulled pork.

_________________
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 16:42 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 16. maj 2006, 18:23
Indlæg: 428
Alder: 72
Geografisk sted: 5800 Nyborg
Citat:
Jeg har aldrig været særlig vild med coleslaw

Hej Kimbi
Prøv CHEFENS, den er god
Opskriften er som følger

300 g fintsnittet spidskål (hvidkål alt efter årstid)
300 g groft revet gulerod
2 revne æbler
1 dl fromage frais
1 tsk dijonsennep
1/2 tsk sukker
salt
peber

_________________
Med venlig hilsen
Ruca


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Coleslaw???
Indlæg: 21. feb 2008, 16:48 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 30. jul 2006, 09:04
Indlæg: 4154
Alder: 55
Geografisk sted: Århus
Kimbi skrev:
Jeg vil på lørdag forsøge at lave min første gang PP, og dertil vil jeg gerne servere coleslaw. Mange har rost guruens coleslaw, men jeg synes bare ikke jeg kan finde opskriften på den. Er der en der kan hjælpe???


Kimbi har du mulighed for at handle i metro? De har en rigtig god dressing fra Kraft til Coleslaw - den plejer jeg at bruge

Billede

Og Eddy har godkendt den :wink:

_________________
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 17:00 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 11. sep 2007, 20:07
Indlæg: 1997
Alder: 37
Geografisk sted: Ikast
Tak for forslagene.
Ruca: Den ser god ud, og det er da begrænset hvor mange ting, der skal bruges.
Mor Birthe: Jeg har ikke mulighed for at handle i metro, så det bliver en hjemmelavet.

_________________
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Platinum
One-Touch Silver 57
Go Anywhere
Smokey Joe
Q320
JBI Smoker
JBI Røgekit


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 17:40 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 30. jul 2006, 09:04
Indlæg: 4154
Alder: 55
Geografisk sted: Århus
Kimbi skrev:
Tak for forslagene.
Ruca: Den ser god ud, og det er da begrænset hvor mange ting, der skal bruges.
Mor Birthe: Jeg har ikke mulighed for at handle i metro, så det bliver en hjemmelavet.


Okay - man plejer nu at kunne få gæstekort - så tror du ikke du kunne få fat i sådan et. :D F.eks. fra Fred :wink:

_________________
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 17:47 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 11. sep 2007, 20:07
Indlæg: 1997
Alder: 37
Geografisk sted: Ikast
Det er ikke utænkeligt, at jeg kunne få et gæstekort, men det kniber også med tiden :( Når det nu er på lørdag jeg skal bruge det.

_________________
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Platinum
One-Touch Silver 57
Go Anywhere
Smokey Joe
Q320
JBI Smoker
JBI Røgekit


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 18:14 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 10. jun 2007, 18:29
Indlæg: 1564
Geografisk sted: Børkop
Det er da også meget bedre at finde sin egen opskrift så man kan lave det når man har lyst, istedet for at være afhængig af at skulle købe det i en forretning hvor det er besværligt at få adgang. Som regel kan man også lave det meste meget bedre selv.

_________________
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 18:28 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 3. jun 2006, 21:35
Indlæg: 1009
Alder: 43
Guruens opskrift er gudegod.

_________________
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 18:34 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 11. sep 2007, 20:07
Indlæg: 1997
Alder: 37
Geografisk sted: Ikast
Regner også med at det bliver guruens opskrift jeg prøver på lørdag. Så må jeg se, om det er noget jeg kan li'.

_________________
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Platinum
One-Touch Silver 57
Go Anywhere
Smokey Joe
Q320
JBI Smoker
JBI Røgekit


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 19:01 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 30. jul 2006, 09:04
Indlæg: 4154
Alder: 55
Geografisk sted: Århus
steenj skrev:
Det er da også meget bedre at finde sin egen opskrift så man kan lave det når man har lyst, istedet for at være afhængig af at skulle købe det i en forretning hvor det er besværligt at få adgang. Som regel kan man også lave det meste meget bedre selv.


Tror ikke du har smagt denne coleslaw sauce fra Kraft :wink:

Den er faktisk rigtig god og det er den, de bruger i de fleste kantiner - hvor der bliver lavet coleslaw.... :lol:

Der er simpelthen så stor forskel på hvordan coleslaw skal laves - så det er faktisk ikke til at finde den helt rigtige opskrift - denne her minder så meget om den coleslaw som man får til KFC eller Mickey's Fried Chicken her i Århus.....

_________________
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 19:04 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 30. jul 2006, 09:04
Indlæg: 4154
Alder: 55
Geografisk sted: Århus
Kimbi skrev:
Regner også med at det bliver guruens opskrift jeg prøver på lørdag. Så må jeg se, om det er noget jeg kan li'.


God fornøjelse - glæder mig til at høre resultatet..... :D

Begge mine store drenge er heller ikke vild med coleslaw - men når jeg laver den, med dressingen fra Kraft - ja så glider den dælme ned. :lol:

_________________
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 19:04 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 3. jun 2006, 21:35
Indlæg: 1009
Alder: 43
Hvorfor bruge en færdigfabrikeret fyldt med alt mulig underligt, når det er nemt at lave sig egen?

Vi har brugt færdiglavet mayo, men det er jo også nemt at lave selv.

_________________
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 19:08 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 11. sep 2007, 20:07
Indlæg: 1997
Alder: 37
Geografisk sted: Ikast
PiaR skrev:
Hvorfor bruge en færdigfabrikeret fyldt med alt mulig underligt, når det er nemt at lave sig egen?

Vi har brugt færdiglavet mayo, men det er jo også nemt at lave selv.
Okay, nu bliver det jo så lidt mere avanceret... Men hvordan laver man mayonaise???

_________________
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Platinum
One-Touch Silver 57
Go Anywhere
Smokey Joe
Q320
JBI Smoker
JBI Røgekit


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 19:13 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 30. jul 2006, 09:04
Indlæg: 4154
Alder: 55
Geografisk sted: Århus
Kimbi skrev:
PiaR skrev:
Hvorfor bruge en færdigfabrikeret fyldt med alt mulig underligt, når det er nemt at lave sig egen?

Vi har brugt færdiglavet mayo, men det er jo også nemt at lave selv.
Okay, nu bliver det jo så lidt mere avanceret... Men hvordan laver man mayonaise???


Kimbi endnu en udfordring :P - den skal du da tage op, det plejer du jo ikke at være bange for - søg evt. på nettet og du vil garanteret finde svaret, som du så kan dele med os andre :wink:

Rigtig god fornøjelse med hele projektet - glæder mig rigtigt meget til, at høre om det. :D

_________________
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 19:13 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 3. jun 2006, 21:35
Indlæg: 1009
Alder: 43
Fin opskrift:

2 æggeblommer
1 tsk salt
Ca. 3 dl olie (god olie, jo bedre olie jo bedre mayo. Den må bare ikke være for kraftig i smagen)
2 tsk. citronsaft
Lidt vineddike

Alle ingredienser have samme temperatur, ikke køleskabskoldt.

Æggeblommer, citronsaft, vineddike og salt røres sammen med piskeris eller el pisker. Evt i en blender.

Under kraftig omrøring hæles olien i blandingen som en tynd stråle. Hvis mayonaisen skiller eller bliver alt for tyk kan man bruge lidt koldt vand som røres i.

_________________
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 19:13 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 10. jun 2007, 18:29
Indlæg: 1564
Geografisk sted: Børkop
Kimbi skrev:
PiaR skrev:
Hvorfor bruge en færdigfabrikeret fyldt med alt mulig underligt, når det er nemt at lave sig egen?

Vi har brugt færdiglavet mayo, men det er jo også nemt at lave selv.
Okay, nu bliver det jo så lidt mere avanceret... Men hvordan laver man mayonaise???


Det er det nemmeste. Æggeblomme røres med olie.

_________________
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 19:15 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 30. jul 2006, 09:04
Indlæg: 4154
Alder: 55
Geografisk sted: Århus
Jeg vil lige ønske Steenj tillykke han runder om lidt indlæg nr. 400 Billede

_________________
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 19:16 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 11. sep 2007, 20:07
Indlæg: 1997
Alder: 37
Geografisk sted: Ikast
Tak for opskriften Pia

_________________
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Platinum
One-Touch Silver 57
Go Anywhere
Smokey Joe
Q320
JBI Smoker
JBI Røgekit


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 20:39 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 12. feb 2008, 18:43
Indlæg: 1317
Alder: 50
Geografisk sted: Esjerg N
8-O At lave den selv er bare det bedste uden tilsætningsstoffer stabilisatorer forklumpningsmidler og meget andet.
Bare gå til den med at lave den selv det er ikke særlig besværligt.

[smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif]

_________________
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21. feb 2008, 20:42 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 12. apr 2007, 22:20
Indlæg: 2835
Alder: 42
Geografisk sted: København NV
Jeg plejer at lave denne her med stor succes

200 gr snittet hvidkål
200 gr revet gullerød
1 dl ymer
2 spsk mayo
1 tsk hvid vineddike
1 tsk flor sukker
1 tsk paprika
1 tsk dijon sennep
salt og peber

_________________
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 31 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 4 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team