Kød modnings køleskab.. Hvad skal jeg prøve?

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1202

Kød modnings køleskab.. Hvad skal jeg prøve?

Indlæg#1 » 12. jan 2019, 18:21

Caso CS688 koster lidt over 5600,- lige nu, så jeg har omsider fået samlet "mod" til at købe et, så processen at modne spegepølse, skinke, oksekød m.m. kan blive sat lige mere i system.

Er der nogen af jer andre der har forslag til hvad der er sjovt at prøve i sådan et køleskab?
Med venlig hilsen,
Thomas

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 640

Re: Kød modnings køleskab.. Hvad skal jeg prøve?

Indlæg#2 » 12. jan 2019, 19:43

Prøv at tjekke FB-gruppen: danske dry aging entusiaster

Der er i øvrigt en del i gruppen, som har haft dårlige oplevelser med Caso.
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".

Brugeravatar

Emneforfatter
techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1202

Re: Kød modnings køleskab.. Hvad skal jeg prøve?

Indlæg#3 » 12. jan 2019, 21:03

Tak for hjælpen, men jeg har fravalgt facebook for et godt stykke tid siden.
Med venlig hilsen,
Thomas


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 322

Re: Kød modnings køleskab.. Hvad skal jeg prøve?

Indlæg#4 » 12. jan 2019, 22:50

Jeg har brugt mit til ribeye, højreb, culotte og pancetta.
Sådan en "hverdags-ribeye" fra Brasilien bliver noget bedre af en måned i skabet.


Tattoomann
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1333

Re: Kød modnings køleskab.. Hvad skal jeg prøve?

Indlæg#5 » 13. jan 2019, 06:45

Prøv en hel svinekam med svær og ben. Du kan også krogmodne nakkefilet
Begge dele bliver super godt
Jesper Christensen
6705 Westjylland
KCBS Certified BBQ Judge

http://www.facebook.com/KcbsScandinavia

https://m.facebook.com/BbqTeamWestCoastDk
Primo XL oval

Brugeravatar

Emneforfatter
techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1202

Re: Kød modnings køleskab.. Hvad skal jeg prøve?

Indlæg#6 » 13. jan 2019, 10:12

Der lærte jeg noget nyt - troede ikke at svinekød var egnet til det. Hvor mange dage skal svinekød have?
Med venlig hilsen,
Thomas


Tattoomann
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1333

Re: Kød modnings køleskab.. Hvad skal jeg prøve?

Indlæg#7 » 13. jan 2019, 18:54

Det første jeg modnede på var en hel svinekam, med blev glemt så hang der i 5-6 uge og fejlede intet.
Skal sige at det var i modningsskabet hos slagter Theilgaard. Nakkefileten fin 2 uger.
Jeg arbejder pt. i delikatessen hos Bilka og der er en del af det faste udvalg i den betjente disk krogmodnet gris
Jesper Christensen
6705 Westjylland
KCBS Certified BBQ Judge

http://www.facebook.com/KcbsScandinavia

https://m.facebook.com/BbqTeamWestCoastDk
Primo XL oval


Tattoomann
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1333

Re: Kød modnings køleskab.. Hvad skal jeg prøve?

Indlæg#8 » 24. jan 2019, 16:32

Har du fået hængt noget i skabet?
Du kan jo også bruge til div. pølsetyper
Jesper Christensen
6705 Westjylland
KCBS Certified BBQ Judge

http://www.facebook.com/KcbsScandinavia

https://m.facebook.com/BbqTeamWestCoastDk
Primo XL oval

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster