Leverpølse


Emneforfatter
Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 112

Leverpølse

Indlæg#1 » 23. jul 2018, 22:20

Så blev jeg og min ældste datter færdig med projekt leverpølse efter PB Helsinges opskrift.
IMG_20180723_204642.jpg

IMG_20180723_212107.jpg

Vi var en smule nervøs, da vi ikke syntes at de så helt rigtige ud, men snittet så rigtigt ud og smagen er også god, måske røget lidt for meget men jeg håber smagen sætter sig lidt over de næste par dage.
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2778
Kontakt:

Re: Leverpølse

Indlæg#2 » 24. jul 2018, 20:15

Hej Jens, de ser rigtig lækre ud, jeg bruger også Pers opskrift.
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Emneforfatter
Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 112

Re: Leverpølse

Indlæg#3 » 24. jul 2018, 21:10

Tak Finn :-D
Hilsen Jens :bubble:

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster