Spareribs lavet over 2 omgange

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
Lars Sand
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 59

Spareribs lavet over 2 omgange

Indlæg#1 » 13. jun 2018, 22:56

Da jeg skal lave 10 kg spareribs til på søndag kl. 13.30, og jeg helst vil være fri for at stå op før fanden får sko på, så vil jeg høre om der skulle være noget i vejen for at tilberede dem 3-2-1, hvor jeg vil lave "3" om lørdagen og "2" og "1" om søndagen?

Er der nogen der har erfaring med dette?

Og er der nogen der lige ligger inde med en opskrift på en ikke for stærk rub og en ikke for stærk glazing?

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Spareribs lavet over 2 omgange

Indlæg#2 » 14. jun 2018, 03:47

Jeg har ved flere lejligheder kørt 3-2 dagen inden, og så blot varmet dem igennem, og givet dem glaze på selve dagen. Ingen problemer der.
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

tonkan
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 38

Re: Spareribs lavet over 2 omgange

Indlæg#3 » 14. jun 2018, 10:54

Jeg har lavet dem over 2 omgange dvs. 3 - 2 og så frosset ned indtil de skulle bruges, tøet op og givet sidste omgang på grillen
Weber Performer (2010) med Rotisserie (2012)
Outdoorchef Montreux 570 ‎(2012)

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 31 gæster