Nu nærmer vi os tiden hvor der skal laves fastelavnsboller.
Jeg plejer at lave dem af wienerdej, så mit spørgsmål er så:
Er det bedst at bruge mel med lavt proteinindhold (9%) eller med højt proteinindhold (12 - 16%)
.
Fred skrev:Hej Torp
Til WB hvor man egentlig ikke "behøver" en stor/god opbagning er en slap mel (9%) tilstrækkelig, dog vil jeg anbefale en 12% mel for at få en pæn opbagning, da det er med til at give sprødhed.
Det der er allervigtigst ved WB dej er, at du IKKE ælter dejen for meget, da det gør WB sejt (lang i biddet) som et flutes.
Et stykke WB skal være kort i biddet, så det er nem og behagelig, at bide over.
Dvs. dejen blot skal æltes sammen og derefter skal der indrulles smør.
Midtfyn skrev:Kan tipo00 bruges? Det er da højt på protein!
Tilbage til "Fakta, spørgsmål og guides"
Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster