Der var ingen anden udvej, end at forsøge at lave dem selv.
En stak frisk Jalapenos blev splittet i to og indmaden skrabet ud:
Herefter fyldes de med ost. Det meste kan vist bruges, men inde på det amerikanske forum havde de bedst erfaring med "cream cheese". Jeg lavede derfor halvdelen med Philadelphia ost og den anden halvdel med Høng Himmelblå
Når de halve Jalapenos er fyldt med ost placeret en røget cocktail-pølse ovenpå. Det skulle også være glimrende med andet kød, rejer eksempelvis.
Så skal der bare lige et stykke bacon om hver
Og herefter på grillen med et par håndfulde hickory. Jeg holdt meget igen med kulmængden og kom et stort vandbad i bunden for at holde temperaturen omkring de 150-170. Her har de fået 15 min.
Efter en halv time ialt er de lige klar til at kyle i hovedet
Det kan bestemt anbefales som forret eller bare en grill-snack.
Selvom de friske jalapenos er meget stærke bliver de færdige "turds" ikke voldsomt slemme. Dels fordi indmaden er skrabet ud og vist dels fordi de bliver stegt grundigt igennem.
Et fejt lille trick fra det amerikanske forum er at putte et stykke habanero ned i osten på et par af dem - det skulle vist give lidt impact på de heldige der får sådan en
