Guruen laver lige 12,5 kg rub

Vi hedder Johnny & Bettina. Det er os der i 2005 startede Grillguru.dk. Vi håber i kan bruge vores "grillerier" som inspiration...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#1 » 25. maj 2012, 15:59

Guruen laver lige 12,5 kg rub

Billede

Nu varer det ikke så længe før at de rubs jeg har udviklet i samarbejde med The European Allstars kan købes.... Til at starte med i små mængder.

De første udvalgte brugere modtager deres smagsprøver indenfor de næste 14 dage.

Herefter evalueres der.

Billede

Den første rub: Pulled pork rub
Der blev lavet 3,850 kilo

Rubben er allerede vildt populær blandt alle der smagte den til Tony Stone low/slow konkurrencen i Amsterdam, hvor vores pulled pork blev nummer 2.

Billede

Den næste rub: Spareribs rub
Der blev lavet 4,250 kilo

Rubben er simpelthen så god på spareribs, skinke og endda kylling.

Billede

Jeg løb tør for farvestof, så rubben er lidt gul i det. Den bliver mere rødlig når den er færdig

Billede

Den sidste rub: Brisket rub
Der blev lavet 4,575 kilo

En rub jeg spår en kæmpe fremtid. Men den er stærk. Kraftig. På al slags oksekød gør den sig rigtig godt.

Billede

Men der er power bag... Masser af peber, cayenne og chili. Men den er god... Og vanedannende...

Straks vores rubs er klar til salg laves der et fællesindkøb her på siden.
Men det bliver ikke på denne side af sommerferien....
(Alt for meget papirarbejde der skal godkendes m.v.)

Men glæd jer... Nu skal vi vise Amerikanerne hvordan man laver Europæiske rubs...!!!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#2 » 25. maj 2012, 16:32

Godt at vide når nu Dr BBQ er næsten umulig at få, så kan vi få Dr GURU :lol:

ik så dårlig .1%¤
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

Nikodk
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 654

Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#3 » 25. maj 2012, 16:47

Gid man var en af de heldige udvalgte brugere...

:-)
Nikolaj


Monolith Kamado
WSM57, Q300,


Jesper-BP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 247

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#4 » 25. maj 2012, 16:55

Sign me up please!!! :savl2:
Dum jyde som elsker at lege med mad og kryderier.
Det lykkedes som regel at få det til at smage!

Brugeravatar

El Cerveza
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 499

Sv: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#5 » 25. maj 2012, 17:12

Jeg er også frisk, vil dog foretrække én version uden farvestof...

Sendt fra min GT-I9100 med Tapatalk2

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Re: Sv: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#6 » 25. maj 2012, 18:13

El Cerveza skrev:Jeg er også frisk, vil dog foretrække én version uden farvestof...

Sendt fra min GT-I9100 med Tapatalk2


ja, hvorfor skal der egentlig farve i?
udtryk gør indtryk

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#7 » 25. maj 2012, 18:50

Farven er 100% naturlig og forhandles i Helsinge helsekostbutik

Bemærk også, at denne tråd ikke er en bestillingstråd
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#8 » 25. maj 2012, 19:15

Guruen skrev:Farven er 100% naturlig og forhandles i Helsinge helsekostbutik

Bemærk også, at denne tråd ikke er en bestillingstråd


he he
ja her i varmen udvikler tråde sig i mange retninger

måske du nu skal ha en bod ned i Christiania for at sælge pulver DR BBGURU :lol: :lol:

men de ser nu meget tiltalende ud
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

BURNER
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 501

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#9 » 25. maj 2012, 21:01

That´s a damn lotta rub :shock:

Igen hæfter jeg mig ved, ar du bruger 3 decimaler i dine angivelser... INTET er overladt til tilfældigheder i Guru-land !!!
Med venlig hilsen

Nicolai

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1336

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#10 » 25. maj 2012, 22:42

Personligt er jeg ked af at vi så ikke længere kan forvendte at se guruens prægtige rub opskrifter længere ... jeg vil meget hellere lave mit eget end at købe det færdige produkt... Er det bare mig der har det sådan?

På den anden side kan jeg godt forstå logikken bag at prøve at stable sit eget kryderri brand op på benene, og hvor bedre end at gøre det på GG.
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Brugeravatar

Sikots
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 448
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#11 » 26. maj 2012, 00:32

Xang72 skrev:Personligt er jeg ked af at vi så ikke længere kan forvendte at se guruens prægtige rub opskrifter længere ... jeg vil meget hellere lave mit eget end at købe det færdige produkt... Er det bare mig der har det sådan?

På den anden side kan jeg godt forstå logikken bag at prøve at stable sit eget kryderri brand op på benene, og hvor bedre end at gøre det på GG.

Præcis, selvgjort er velgjort ;)

Men på den anden side (jeg ved ikke om Johnny har fjernet gamle emner med opskrifter?), så er det Johnnys "forskninger" og så er det trods alt ham som har ret til opskrifterne. Jeg kan såmænd godt forstå at man godt vil tjene lidt til at holde grilludgifterne nede - det gad jeg da eksempelvis også godt - jeg er bare for doven til at kaste mig ud i sådan noget (og opfindsomheden er nok ikke helt i top hehe) :D
MVH
Bjarne

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#12 » 26. maj 2012, 08:17

Xang72 skrev:jeg vil meget hellere lave mit eget end at købe det færdige produkt


Det er der vel intet der forhindrer dig i

Du kan da stadig blande ligeså tosset du vil :-)
udtryk gør indtryk

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#13 » 26. maj 2012, 08:18

Nu er jeg sikker på, at brugeren mente at han hellere ville have at jeg postede rub-opskrifterne
så folk selv kunne blande dem hjemme.

Istedet for at købe dem færdigblandet.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#14 » 26. maj 2012, 08:34

Xang72 skrev:Personligt er jeg ked af at vi så ikke længere kan forvendte at se guruens prægtige rub opskrifter længere ... jeg vil meget hellere lave mit eget end at købe det færdige produkt... Er det bare mig der har det sådan?

På den anden side kan jeg godt forstå logikken bag at prøve at stable sit eget kryderri brand op på benene, og hvor bedre end at gøre det på GG.



Jeg har masse af færdig rubs men jeg bruger den som base og bygger selv på .

Ifølge dansk lovgivning skal du når du sælger nået i dk vise hvad det indeholder så hvis du er vild med guruens rubs så køber du bare et glas kigger hvad der er i og leger den lille kemiker :-).

Hvad kommer de til at koste Johnny og kommer de i glass , poser ??

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#15 » 26. maj 2012, 08:49

...det er det så måder at undgå.., man kan f.eks godt godkendes hvis man skriver: salt, sukker, paprika, oregano, peber samt diverse krydderier. Du skal kun angive det der er mest af i varen. Enumre skal altid medtages.

Vi arbejder på at få dem ud i poser
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Cata
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1052
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#16 » 26. maj 2012, 09:38

Guruen skrev:...det er det så måder at undgå.., man kan f.eks godt godkendes hvis man skriver: salt, sukker, paprika, oregano, peber samt diverse krydderier. Du skal kun angive det der er mest af i varen. Enumre skal altid medtages.

Vi arbejder på at få dem ud i poser


Men de (diverse krydderier) må kun udgøre max 2 procent af varens vægt, ellers skal de angives med navn.

Men bestemt held og lykke med projektet, selvom jeg også godt kan lide at lave rubs osv selv, så er der alligevel en del forbrugere generelt der godt kunne trænge til lidt variation fra Santa Marias "ringe" udvalg ;)

/Jacob

Brugeravatar

larslyn
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 875

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#17 » 26. maj 2012, 09:53

Det ser godt ud, og glæder mig til i får sat det på markedet....

Ps. skynd dig jeg mangler noget ribrub :mrgreen:
Venlig Hilsen
Lars
outdoor chef "ascona"
performer med gastænding
jbi "juleforhøjer"
genesis e-310 med spyd
ProQ Excel 20
lukket grill til pattesvin
1x1,5mtr. åben grill


chapper
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 28

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#18 » 27. maj 2012, 17:27

Ser lækker ud.

Smid bare mig på listen over modtagere...


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 250

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#19 » 5. okt 2012, 21:38

Hej guru.

Er der noget nyt vedr. hvornår jeres rubs kommer i handlen?
Stefan

Primo oval xl

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#20 » 6. okt 2012, 07:20

Både ja og nej...

Den første "test-produktion" blev revet væk. Lige nu arbejdes der på udseende af beholdere m.v.

Så det er lidt svært at komme med noget konkret...

Til at starte med, har vi overvejet at lave det i "Bulk" - altså store portioner ligesom Dr.BBQ's krydderi.

Kunne være sjovt lige at spørge: Skal det være 300 gram, 500 gram eller 1 kg's poser?
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 250

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#21 » 6. okt 2012, 07:32

Guruen skrev:Både ja og nej...

Den første "test-produktion" blev revet væk. Lige nu arbejdes der på udseende af beholdere m.v.

Så det er lidt svært at komme med noget konkret...


Ok, venter i spænding. Kan dog godt forestille mig, at der er meget, der skal gøres før et nyt produkt kan komme på gaden.
Stefan

Primo oval xl

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1552
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#22 » 6. okt 2012, 07:58

Guruen skrev:Til at starte med, har vi overvejet at lave det i "Bulk" - altså store portioner ligesom Dr.BBQ's krydderi.

Kunne være sjovt lige at spørge: Skal det være 300 gram, 500 gram eller 1 kg's poser?


Lyder spændende - personlig syntes jeg at 300 g. Lyder af lige lidt nok, men der kan være andre der gerne vil nøjes:-)

Glæder mig til at hære mere....



/Michael

Sent from my iPhone using Tapatalk
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***


bassi750
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 320

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#23 » 6. okt 2012, 08:05

Guruen skrev:
Til at starte med, har vi overvejet at lave det i "Bulk" - altså store portioner ligesom Dr.BBQ's krydderi.

Kunne være sjovt lige at spørge: Skal det være 300 gram, 500 gram eller 1 kg's poser?


ikke minder ind 500 gram,men jeg vil sige 1 kg er meget passen. Så har mand jo lige til næste gang mand får løn ;-)
men igen det kommer også and på prise hvor stor pose skal være.
Weber One-Touch Premium 57 2006
Weber Smokey Joe 2008
pro Q 20 smoker 2011

Brugeravatar

Nikodk
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 654

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#24 » 6. okt 2012, 08:23

Jeg har egentlig aldrig testet hvor mange gram man ca bruger pr gang, men en portion, der svarer til eksempelvis 5xpp må være en god størrelse
Nikolaj


Monolith Kamado
WSM57, Q300,

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#25 » 6. okt 2012, 08:24

Man bruger ca. 100 gram pr. nakkefilet og omkring 50-75 gram på en side ribben (af de store)
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3244
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#26 » 6. okt 2012, 08:49

Vil mene at poser/dåser på 500 og 1000 gram vil være passende, mange vil ikke få brugt et kilo hutigt nok til at det ikke vil miste en del af smagen/aromaen


Michael
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#27 » 6. okt 2012, 08:56

500 g poser vil være passende, da vi nok er flere der kun laver 1-2 nakkefileter ad gangen :-) :-)
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

psoren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 966

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#28 » 6. okt 2012, 08:57

mtl skrev:Vil mene at poser/dåser på 500 og 1000 gram vil være passende, mange vil ikke få brugt et kilo hutigt nok til at det ikke vil miste en del af smagen/aromaen


Michael


Jeg vil også holde på 500 gram, man kan jo altid købe to hvis det er...

Per
Godt jeg ikke får løn som fortjent...


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 250

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#29 » 6. okt 2012, 09:03

Til mit brug tror jeg også at 500 gr. pr. pose er passende.
Stefan

Primo oval xl


trespasser
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 160

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#30 » 6. okt 2012, 09:21

Til mit forbrug vil 500g og 1000g være nok.

Brugeravatar

Fumle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 699
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#31 » 6. okt 2012, 09:34

500 Gram her også..Det er passende til at lave forskelligt


Splash
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 534
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#32 » 6. okt 2012, 09:58

ja 500g. så vil i lettere få folk til at bestille flere slags, dermed større chance for succes hvis de ikke lige fik bestilt den "helt" rigtige.

såre simpel markedsføring ;-)
Sønderjydsk grill-entusiast!

masser af Webere........... STEEL RULES

Brugeravatar

Kizz the cock
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 607

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#33 » 6. okt 2012, 10:03

Jeg vil glæde mig til at der bliver sendt pulverbreve ud :lol:
Chef de friture

Brugeravatar

martinmic
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 385

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#34 » 6. okt 2012, 10:03

Som de fleste andre siger vil jeg også sige 500g. Men det kommer selvfølgelig også an på prisen. :D
Martin

Weber Spirit E-320 Premium 2012 med rotisserie

Brugeravatar

psoren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 966

Re: Sv: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#35 » 6. okt 2012, 10:06

Splash skrev:ja 500g. så vil i lettere få folk til at bestille flere slags, dermed større chance for succes.


Kan det mon blive et problem ? 8-) jeg tror det bliver et problem at følge med at blande.....
Godt jeg ikke får løn som fortjent...


Cata
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1052
Kontakt:

Re: Sv: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#36 » 6. okt 2012, 10:15

psoren skrev:
Splash skrev:ja 500g. så vil i lettere få folk til at bestille flere slags, dermed større chance for succes.


Kan det mon blive et problem ? 8-) jeg tror det bliver et problem at følge med at blande.....


Det kommer vel også an på hvilke succeskriterier man definere for sig selv. Hvis et succeskriterie er at vippe Santa Maria af pinden så tror jeg de får svært ved det sådan det første år i hvert fald :lol:

Vil også mene at 500g og 1 kg er passe hvis også prisen er fornuftig.

/Jacob

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#37 » 6. okt 2012, 14:31

He he... Det bliver nok Santa Marias nordiske fabrik der kommer til at stå for det. De laver spande med 25 kg.

Problemet lige pt er reglerne om ompakning og tørlager. Det er skrap læsning
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

sgatke
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 76

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#38 » 7. okt 2012, 08:34

500 gram eller 1 kg portioner for vores vedkommende.

I min verden kan emballagen også betyde lidt. Hvis den er "smart" (dvs ordentlig genluk funktion) så er jeg meget mere tilbøjelig til at bruge det.
Selvfølgelig er jeres rub så vanedannende, at vi ville bruge det uanset hvordan emballagen ender :-)

Brugeravatar

larslyn
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 875

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#39 » 7. okt 2012, 12:10

Jeg ville mene at det skulle være 300+500 gram i skulle lave
Ingen tvivl om at brugerne hér på siden sagtens kan bruge store pakker/poser
men der er nok flere kunder for hvem 300 gram vil være passende/rigeligt

Held og lykke med jeres projekt :-)
Venlig Hilsen
Lars
outdoor chef "ascona"
performer med gastænding
jbi "juleforhøjer"
genesis e-310 med spyd
ProQ Excel 20
lukket grill til pattesvin
1x1,5mtr. åben grill

Brugeravatar

SpiceNørd
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 137

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#40 » 25. okt 2012, 13:41

500g vil da være rigtig passende - specielt hvis man skal have flere slags.
Er man meget aktiv, er der da ingen der forhindrer en i at have et lidt større lager.
/Jørgen
KCBS certified BBQ judge


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 250

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#41 » 29. mar 2013, 19:22

Af frygt for man lige blinker når Gundersen poster dr. Bqq fællesindkøbet, vil jeg lige høre Guru'en hvordan det går med ovennævnte projekt.

God påske.
Stefan

Primo oval xl

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#42 » 29. mar 2013, 19:25

Projektet holdte en pause, imens EU regler om krydderier blev undersøgt.

Jeg har møde hos en producent på Torsdag i næste uge, og herefter skal der regnes og divideres...

Så projektet er langt fra dødt...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 250

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#43 » 29. mar 2013, 19:34

Det lyder godt. Glæder mig til det kommer i handlen .1%¤
Stefan

Primo oval xl


Mureren
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 212

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#44 » 29. mar 2013, 22:13

Er jeres rubs glutenfri?
Jeg tåler det uden problemer, men en større del af familien gør ikke.
Mvh.
Mureren

Weber Summit E470 2011 (ombyttet til ny i 2015 pga. rust!)


sofus´far
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 565
Kontakt:

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#45 » 30. mar 2013, 06:28

Guruen skrev:Projektet holdte en pause, imens EU regler om krydderier blev undersøgt.

Jeg har møde hos en producent på Torsdag i næste uge, og herefter skal der regnes og divideres...

Så projektet er langt fra dødt...


.1%¤ .1%¤
Big Green Egg XL
Rookie Team Barbecue Masters
BEST OF THE WEST TRÆKUL TIL AFHENTNING I SPENTRUP (8 km nord for Randers).
ELLER TIL LEVERING PÅ RUTEN MELLEM RANDERS OG NIMTOFTE

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1336

Re: Guruen laver lige 12,5 kg rub

Indlæg#46 » 27. aug 2018, 02:27

Hvad så Guru , hvordan kig det med dette projekt ?
Kan man købe de færdige blandinger et eller andet sted ?
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Tilbage til "Dagens menu fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster