Italiensk brød og flutes på Kamado

Opskrifter på bagværk fra grill eller køkken.
Brugeravatar

Emneforfatter
angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4263

Italiensk brød og flutes på Kamado

Indlæg#1 » 27. jul 2008, 09:03

Da vi i går skulle til ÅBENT HUS hos Kamado, ville jeg lige bage et par italienske brød og nogle flutes med en anden opskrift. I SuperBrugsen fandt jeg denne pose mel, som jeg ville afprøve:

Billede

Den fik lige en tur i Master Mixer'en og så var der to brød klar. OK, det er genbrug af bagepapir :lol: :lol:

Billede

Her er de klar på grillen

Billede

Efter ca. ½ time ved 400 gr. F så de sådan ud

Billede

Der blev lige lavet dej til et par flutes

Billede

Ca. 20 min. så var de færdige

Billede

Billede
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

michael og marianne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Indlæg#2 » 27. jul 2008, 09:07

smart med en bagerist i flere etager, hvor har du den fra ?
Marianne



2008 Kamado Primo jr
2010 Kamado Primo XL
2011 Mini BGE
+ 7 andre grill

Brugeravatar

Emneforfatter
angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4263

Indlæg#3 » 27. jul 2008, 09:22

michael og marianne skrev:smart med en bagerist i flere etager, hvor har du den fra ?


Den har jeg købt hos Isabella Smith i hendes webshop - jeg er ret forfalden til hendes ting. Det er faktisk to riste, man bare kobler sammen hvis der er behov for det - de kan også bruges enkeltvis. Hun havde dem på udsalg, så jeg ved ikke om de fås mere, men prøv af se dette link:

http://www.isabellasmith.com/be-cm/intro
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#4 » 27. jul 2008, 09:33

Hvor er de brød bare flotte angus [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif]

Hvad med melet, var det godt nok :?:
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10416
Kontakt:

Indlæg#5 » 27. jul 2008, 09:36

Sikke nogle flotte pakninger man kan skimte på jeres grill i baggrunden.... hi hi...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Emneforfatter
angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4263

Indlæg#6 » 27. jul 2008, 09:52

Mor Birthe skrev:Hvor er de brød bare flotte angus [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif]

Hvad med melet, var det godt nok :?:


Ja, det er en pakke mel, jeg absolut vil prøve igen :D
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Emneforfatter
angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4263

Indlæg#7 » 27. jul 2008, 09:53

Guruen skrev:Sikke nogle flotte pakninger man kan skimte på jeres grill i baggrunden.... hi hi...


Jeg tænkte nok, du ville bemærke dem :lol: :lol: Men det fungerer :lol:
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2677

Indlæg#8 » 27. jul 2008, 14:30

Det er nogle flotte brød og flute du laver angus, og det har garanteret også været mere end velkomment til det lille event :D :D :D
Guruen burde da nærmest have været et skarn, hvis han ikke havde benærket de flotte pakninger :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9307
Kontakt:

Indlæg#9 » 27. jul 2008, 14:43

Den har jeg købt hos Isabella Smith i hendes webshop - jeg er ret forfalden til hendes ting. Det er faktisk to riste, man bare kobler sammen hvis der er behov for det - de kan også bruges enkeltvis. Hun havde dem på udsalg, så jeg ved ikke om de fås mere, men prøv af se dette link:

Hej Angus
Hvor ser dine brød lækre ud.
Den flute form jeg har set på flere af dine billeder - har du også købt den hos isabella Schmidt ?
Med venlig hilsen

Brugeravatar

Emneforfatter
angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4263

Indlæg#10 » 27. jul 2008, 14:54

anje skrev:Det er nogle flotte brød og flute du laver angus, og det har garanteret også været mere end velkomment til det lille event :D :D :D
Guruen burde da nærmest have været et skarn, hvis han ikke havde benærket de flotte pakninger :D :D


Ja, jeg tror nok at Kamado havde nok at lave i går :lol: Det er altid rart når tingene lykkes :D

Guruen havde jo selv sat de flotte pakninger i Kamado'en, så han var nok glad for at se at de holdt :lol:
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Emneforfatter
angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4263

Indlæg#11 » 27. jul 2008, 14:55

Hej Bjærge!

Nej, det er en EVA Trio form - jeg fik ideen fra Mor Birthe, som også har den og den er bare god
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9307
Kontakt:

Indlæg#12 » 27. jul 2008, 15:10

angus skrev:Hej Bjærge!

Nej, det er en EVA Trio form - jeg fik ideen fra Mor Birthe, som også har den og den er bare god
Super
Den skal jeg nemlig have fat i - Det ser ud på nogle af dine billeder, som om den giver de der tern man ser købe flute med.
Skrevet på listen når husbond har fået trukket vejret oven på kamadokøbet.
Tak for tilbage meldingen.
Med venlig hilsen

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#13 » 27. jul 2008, 15:27

Arghhhhhhhhhhhh, hvor jeg føler mig DUM nu :oops: . Jeg ville lave flutes på Summit'en, fordi jeg netop har sådan en flutesform......dejen var lavet, og jeg skulle til at forme den. And guess what? :?: Under oprydningsflip for et par måneder siden, kylede jeg den UD :x , fordi de ikke blev særligt gode i en alm. ovn, arghhhhhhhh stupid me :evil: .

Nå, så blev det et rosenbrød igen igen (billedet er fra forleden, det nye står til afkøling)Billede
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

Lennie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1793

Indlæg#14 » 27. jul 2008, 16:31

Hvad med opskriften på de flutes :?: - de ser da ualmindelig lækre ud :savl2:
Hilsen Åse

Weber One-Touch Deluxe (2011)
Weber One-Touch 57 (2007)
Weber Compact 47 (2000)
Smokey Joe Gold (2005) + JBI SJ Smoker (2009)
JBI Smoker og røgekit til OTG 57 (2009)

Brugeravatar

Emneforfatter
angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4263

Indlæg#15 » 27. jul 2008, 18:10

Lennie skrev:Hvad med opskriften på de flutes :?: - de ser da ualmindelig lækre ud :savl2:


Det er simpelthen bare opskriften som fulgte med formen. Her er den:

3 dl lunkent vand (35 gr.)
25 g gær
1 spsk. olie
½ tsk. salt
ca. 500 g hvedemel

Gæren røres ud i det lunkne vand. Olie og salt tilsættes. Hvedemel æltes i, indtil dejen er blank og smidig. Dejen æltes godt igennem. (Her bruger jeg min Master Mixer)
Hæver ½ time tildækket ved stuetemperatur.
Dejen slås ned og formes til 3 flutes, der lægges i EVA slip-let flutesformen.
Efterhæver 15 min.
Pensles med olie eller vand og ridses med en skarp kniv.
Bages 20 min. ved 200 gr. på næstnederste rille - eller som i mit tilfælde på Kamado grill ved 400 gr. F.
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Emneforfatter
angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4263

Indlæg#16 » 27. jul 2008, 18:13

Hej TrineHG!

Det var da ikke smart at smide den form væk - jeg rendte rundt for at finde den i diverse forretninger :D Du må nok ønske dig den igen :)
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Indlæg#17 » 27. jul 2008, 18:16

Flot brød min ældste datter sagde Nej se far et lækkert blomster brød, så nu kan det godt være farmand skal ud og finde sådan en form 8)

Hej fra
Morten

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster