skaal-um skrev:Lækre billeder (og pølser)...
Det kan jeg tilslutte mig. Du gør ikke noget halvt, John.
Jeg kan føje et par tips til mht. din opstilling. Måske du og andre som har pølsemageriet i køkkenet kan bruge dem:
Det meste foregår jo med drivvåde tarme, og for at styre hvor vandet havner har jeg en plastbakke stående under pølserøret. I den samler næsten alt vandet sig.
De brune kunsttarme, som kaldes Visko-tarme kan være drilagtige at åbne når de er opblødte, efter at man har trukket vandet ud af dem før stopning. Når du med hånden trækker vandet ud, så stop et par cm. før enden. Så går det let.
Jeg har et antal plastbakker jeg ikke gerne ville undvære. De er købt i IKEA og hedder TILLGÅNG, måler 37x29 cm. og passer lige ind i køleskabet. Varenummeret er 104.199.50 , og hold lige fast !! Prisen er netop nu kun kr. 12,oo pr. stk.
God arbejdslyst til dig John, og til alle andre hobbypølsemagere.