Hjælp til pulled pork

Ordet er frit... Dette er Grillguru.dk's "rodekasse" med emner om alt mellem himmel og jord.
Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 223

Hjælp til pulled pork

Indlæg#1 » 2. jul 2020, 22:15

Hej Jeg har fået en Primo Grill Oval Large 300. vil lavet pulled pork skal jeg bruge d Sten og en bakke med vand
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#2 » 3. jul 2020, 08:11

Henning W Pedersen skrev:Hej Jeg har fået en Primo Grill Oval Large 300. vil lavet pulled pork skal jeg bruge d Sten og en bakke med vand


Her de første gange så brug D-sten tag og pak dine D-sten ind i sølvpapir i med dem og lig ristene i du skal ikke bruge bakke og vand

Når du har prøvet et par gange (så du lige har lært at styre varmen i den) så kan du bare smide ristene i lidt sølvpapir over og på med nakkerne elle vende de nederste riste om og ligge sølvpapir hen over og på med nakkerne eller oppe på forhøjrene
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 223

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#3 » 3. jul 2020, 09:07

Skal jeg ik bruge en en dryb bakke
Hilsen Henning
Aabenraa


ebbelk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 26

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#4 » 3. jul 2020, 10:39

Ja det kan du sagtens, jeg plejer ofte at have det, når jeg ved det kommer til at svine.

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#5 » 3. jul 2020, 12:43

Henning W Pedersen skrev:Skal jeg ik bruge en en dryb bakke


nej du skal ikke bruge drypbakke
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 474

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#6 » 3. jul 2020, 14:00

Hvorfor vil du hverken bruge dryp/vandbakke eller D-sten?

Selvom der kommer alufolie under, vil der så ikke være noget direkte varme?
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber Summit Charcoal, Weber 67/57 og Weber Q1000
The Meat Boys

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#7 » 3. jul 2020, 15:39

RTCallesen skrev:Hvorfor vil du hverken bruge dryp/vandbakke eller D-sten?

Selvom der kommer alufolie under, vil der så ikke være noget direkte varme?


Du kan gøre begge dele køre med D-sten eller uden D-sten

Her er et indlæg med D-sten
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=43&t=45186&p=351311&hilit=pulled+pork#p351311

Her er et indlæg uden D-sten
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=43&t=42526&p=341509&hilit=pulled+pork#p341509

Drypbakke hvad skal den gøre godt for det der drypper ned er med til at give røg og smag når det rammer trækullet
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 223

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#8 » 3. jul 2020, 18:04

Kvæler man ikke kullene ? Nå det er uden d Sten
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 223

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#9 » 4. jul 2020, 11:30

Tak for jeres input. Jeg har lavet en prøve det blev den bedste jeg har lavet den fik 16 timer ved 100 - 110 grader. Jeg hade d Sten på uden drypbakke
20200704_110040.jpg
20200704_110631.jpg
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1465

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#10 » 4. jul 2020, 14:51

Det ser godt ud Henning. Det har du jo allerede styr på.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 474

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#11 » 6. jul 2020, 07:29

Det ser lækkert ud :-)
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber Summit Charcoal, Weber 67/57 og Weber Q1000
The Meat Boys

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Hjælp til pulled pork

Indlæg#12 » 6. jul 2020, 11:58

Henning W Pedersen skrev:Kvæler man ikke kullene ? Nå det er uden d Sten


Nej det gør man ikke
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Tilbage til "Snik snak"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 27 gæster