Stegt flæsk sandwich

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1833
Kontakt:

Stegt flæsk sandwich

Indlæg#1 » 3. nov 2019, 12:18

Når vi for stegt flæsk så er det stort set altid lagesalte, Jeg køber næsten altid hele sider ved slagteren og ligger det i en saltlage det giver alså bare det sidste smagsmæssigt og så kan skiverne jo skæres i den tykkelse man gerne vil have.

Det var meningen vi skulle ha haft stegt flæsk med kartofler og persillesovs men det blev lavet om i sidste øjeblik men det er nu absolut heller ikke dårligt med stegt flæsk sandwich :-D

Flæsken røg på DPG Pillegrillen i en lille times tid også var det klar

856A3DDA-C81B-4180-9576-94DC61CC0A85.jpeg


C1CA04F5-F4D4-43D1-94A3-55D4B4436826.jpeg


23D4B79E-FA5C-4BCA-84A9-BA470BD94791.jpeg
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 269

Re: Stegt flæsk sandwich

Indlæg#2 » 8. nov 2019, 19:47

Det ser dælme godt ud det flæsk .1%¤
Stefan

Primo oval xl


BOBO13
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 20

Re: Stegt flæsk sandwich

Indlæg#3 » 17. nov 2019, 14:09

Hvor mange grader laver du saltlagen på, og hvor lang tid ligger kødet i lagen.

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1451

Re: Stegt flæsk sandwich

Indlæg#4 » 17. nov 2019, 16:28

BOBO13 skrev:Hvor mange grader laver du saltlagen på, og hvor lang tid ligger kødet i lagen.

Det giver Per slagter et fantastisk bud på.

viewtopic.php?f=43&t=50845&p=372796&hilit=Stegt+fl%C3%A6sk#p372796
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1833
Kontakt:

Re: Stegt flæsk sandwich

Indlæg#5 » 18. nov 2019, 07:17

BOBO13 skrev:Hvor mange grader laver du saltlagen på, og hvor lang tid ligger kødet i lagen.


Lav en saltlage som består af :
Salt 150 gram 1/2 nitritsalt 1/2 køkkensalt
Sukker 30 gram
Salt og sukker opløses i vandet.

Læg hele siden i lagen i 24 timer. (kødet skal være helt dækket)
Lad brystflæsk siden modne i 24-48 timer
Saltningen og modningen foregår i køleskab. (2-5´C).
Skær så brystflæsket ud i passende skiver
Tilbered flæsket på grill pande eller ovn
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 20 gæster