Dette er faktisk min yngste søns idé.
Han har igennem længere tid fablet om løgringe med ost.
Det blev til ostecreme, løg, fars og bacon.
1: Ostecremen blev lavet af frisk chili, revet cheddar og hvidløgsost.
2: Løgene blev kogt i 25 min og kølede af i kogevandet. Her havde 15 min nok været nok. Efter afkøling blev løget splittet på den brede led og midten blev taget ud og brugt til farsen (3).
3: Farsen: Hakket svinekød, sweet baby ray m. chipotle, lidt kogt kartoffel samt de centrale dele af de kogte løg, hvidløg, oregano, røgpaprika og almindelig paprika samt lidt mel til at binde farsen sammen.
4: Bad byrons butt rub
5: Bacon
Løgene koges og køler af
Løgene splittes og midten bruges til farsen
Ostecremen kommes i løgdelen, der samles omkring ostemassen
Løget pakkes ind i fars
Krydres med din yndlingsrub
Pakkes ind i bacon
Grillet på indirekte varme ved ca. 200 grader i ca. 30 min.
ENJOY