Fredstone

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen
Brugeravatar

Emneforfatter
Duelund
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 220

Fredstone

Indlæg#1 » 28. maj 2014, 20:58

Jeg har lige fået min Fredstone med posten i dag . Så menuen stod på pizza , sprød bund og uden at være brændt .
Det er noget der virker .1%¤
En Rigtig Mand elsker at grille -- hele året

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Fredstone

Indlæg#2 » 28. maj 2014, 21:17

Den er som ren magi den sten. Den virker bare. Gang på gang på gang på gang!
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

mrduelund
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 39

Re: Fredstone

Indlæg#3 » 28. maj 2014, 23:04

Her ser i billedet af vores Fredstone, som vi fik med posten 8)
Vedhæftede filer
IMG_0273.jpg
Med venlig hilsen
Frederik Duelund
-----------
Selvom man er ung, kan man stadig godt elske at grille


Midtfyn
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Fredstone

Indlæg#4 » 29. maj 2014, 19:17

Måske et dumt spørgsmål!!!??

Men hvad er forskellen på fredstone og den fra Weber til en Ø57???

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1725
Kontakt:

Re: Fredstone

Indlæg#5 » 29. maj 2014, 19:19

Midtfyn skrev:Måske et dumt spørgsmål!!!??

Men hvad er forskellen på fredstone og den fra Weber til en Ø57???


Den fra fredstone kan du blive ved og ved og ved at bage på uden det bliver brændt i bunden det kan du ikke med en Weber

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1152

Re: Fredstone

Indlæg#6 » 29. maj 2014, 19:22

En FredStone er bedre til at skærme for varmen og bliver ikke så varm som andre sten. Der er mange der oplever at deres pizzasten bliver for varm med sorte bunde som følge. Det problem undgår man med en FredStone.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Fredstone

Indlæg#7 » 29. maj 2014, 19:34

John.R skrev:
Midtfyn skrev:Måske et dumt spørgsmål!!!??

Men hvad er forskellen på fredstone og den fra Weber til en Ø57???


Den fra fredstone kan du blive ved og ved og ved at bage på uden det bliver brændt i bunden det kan du ikke med en Weber



Det ved jeg nu ikke , jeg ville godt kunne blive ved og ved på en Weber sten , det er et spørgsmål om opsætning

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1725
Kontakt:

Re: Fredstone

Indlæg#8 » 29. maj 2014, 20:01

Så er det da fordi du vil klodse den op med noget


deha
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1316

Re: Fredstone

Indlæg#9 » 29. maj 2014, 23:00

BS_Sweden skrev:Den er som ren magi den sten. Den virker bare. Gang på gang på gang på gang!


+1
Dennis

Old Buddy Bbq

Weber Spirit E-320 Premium med rotisserie og støbejerns riste

Wsm 37

Houston Pellet grill


Fer
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 77
Kontakt:

Re: Fredstone

Indlæg#10 » 1. jun 2014, 15:57

Fredstone er lavet af skamol, et delvis isolerende materiale. Derfor undgår du brænder du bund.
--
Mvh Tommy Fer
Dancook Kitchen 58cm

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 13 gæster

cron