Kebab og oksefilet

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1661

Kebab og oksefilet

Indlæg#1 » 25. jun 2013, 23:22

Jeg havde idag fået til opgave at grille til en studenterfest.
Jeg lavede kebab på Weber rotisseri.
Nakkefilet marineret i 24 timer også spydet. Det blev til dato det bedste jeg har lavet. Ved ikke om det kan være marinerings processen som gjorde det ekstra( pb vacuum maskine)
Der skulle også grilles en hel striploin.
Den blev først brunet af. Dernæst direkte over trækul på primoen. Havde vendt ristene og sat forhøjer riste i.
Havde delt stegen i to da begge ender da begge ender ikke var ens.
Primoen sat til 140 grader. Resultat flot rød farve fra først skive og fra kant til kant.
Desværre fik jeg ikke taget nogle billeder udover et enkel. De andre var fra en gæst.
ImageUploadedByTapatalk1372195241.152688.jpg

ImageUploadedByTapatalk1372195271.184953.jpg
Vedhæftede filer
okse.jpg
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

MartinM
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1707

Re: Kebab og oksefilet

Indlæg#2 » 25. jun 2013, 23:54

Det ser godt nok rart ud! :savl2:
/Martin

Primo Oval XLWeber One Touch 57Weber Smokey JoeOutdoorchef City GrillBjørn Teddy

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1309
Kontakt:

Re: Kebab og oksefilet

Indlæg#3 » 26. jun 2013, 00:07

Ser super lækkert ud...

Det der kebab (har ikke selv søgt endnu), men er det noget man kunne lokke en opskrift/forklaring ud af hvordan man gør/hvilker krydderier blandes med hvad? Eller er der lige et link til en super god guide?

/Michael
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

Emneforfatter
9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1661

Re: Kebab og oksefilet

Indlæg#4 » 26. jun 2013, 12:23

jeg marinere kødet a38 eller lignende produkt. Udover det bruger kebab krydderi, lime, salt, peber og hvidløg efter behag. Skære kødet ud i skiver og ligger det i marinaden i 24 timer. Sætter kødet på min weber rotisseri. Udover kødet sætter jeg løg, peberfrugt og bacon på. Bruger billige briketter da de fiser hurtigere ud. men gir den varme det skal ha. Jeg tilføjer pecan flis for det gir en helt utrolig god smag til kødet syntes jeg. Jeg er så begyndt at sprøjte kødet undervejs med Ananas juice. Det igår var så saftig og lækkert som aldrig før, desværre fik jeg ikke taget billeder af det.
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 671

Re: Kebab og oksefilet

Indlæg#5 » 26. jun 2013, 13:20

hej Jesper
det ser og lyder godt nok lækkert
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval
www.thebbqshop.dk

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1258

Re: Kebab og oksefilet

Indlæg#6 » 26. jun 2013, 15:16

Ser vildt godt ud Jesper .1%¤
Hilsen
John
----

Har kul fra Traekul.dk på lager. Afhentning efter aftale.

Borniak Facebook

Old Buddy BBQ

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Blackorc, Google [Bot] og 6 gæster