Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: pizza på Gourmani
Indlæg: 22. jun 2006, 16:11 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 22. apr 2006, 17:44
Indlæg: 242
Alder: 37
Geografisk sted: slots bjergby
så kom der endelig gang i den nye stegepanden til grillen..
jeg har været nede ved den lokale pejsepusher og tigge mig til en billig skamol plade..(en isolerings plade til en brændeoven)
den røg under Gourmani

det er skamol pladen der står i baggrunden



Billede

jeg havde ik forvarmet pladerne,det skal jeg nok gøre næste gang,da bunden ik rigtig ville blive sprød.så tog og gav den en tur kun på stegepladen.og så blev bunden super lækker.

Billede

måske lige en lille smule fo rmeget,men det gik lidt hurtig...

her er den færdige pizza så

Billede

hvad bruger i endelig som tomatsovs til pizza??jeg plejer bare at købe det billige i netto.men det smager jo ik helt som pizzamandens


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 22. jun 2006, 16:53 
Se under Pizza i menuen opskrifter. Guruen har en super nem tomatsovs - som faktisk smager hen i retningen af pizzamandens - bare bedre :wink: ! Du kan erstatte oregano med basillikum, det er også godt. Så ligner det også den sovs, man kan købe rundt omkring. (men selv lavet er vel lavet!)


Top
  My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 22. jun 2006, 18:04 
Offline
Snart Superbruger
Snart Superbruger

Tilmeldt: 28. maj 2006, 08:47
Indlæg: 930
Alder: 52
Geografisk sted: Kokkedal - Nordsjælland
Den der skamol-plade fra pejsepusheren, den kan købes i Silvan til 150 kr. Den kan saves til passende mål med almindeligt værktøj. Min var 25 x 50 x 3 cm ved indkøb, men blev kortet ned til 40 cms længde. Man kan bage brød på pladen/stenen, læg bagepapir under brødet.

Mvh. Karen


Top
 Profil  
 
 Titel: Rester
Indlæg: 22. jun 2006, 18:09 
Offline
Administrator
Administrator
Brugeravatar

Tilmeldt: 21. apr 2006, 22:47
Indlæg: 12511
Alder: 40
Geografisk sted: Helsinge/Skærød
Silvan sælger også nogle gange rester, hvis man taler med de medarbejdere der arbejder med det.

Vi fik f.eks vores gratis.

_________________
Billede
KCBS certified BBQ judge
Jeg anbefaler alle at læse Grillguru.dk's etiske regler... Klik her


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 22. jun 2006, 19:12 
Offline
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru

Tilmeldt: 2. maj 2006, 20:13
Indlæg: 79
Alder: 53
Geografisk sted: Hvidovre
Et lille hurtigt spørgsmål.
Hvad er fidusen med at ligge Guormani´n
oven på en anden plade ( skamol-plade ) ved pizza bagning,
er det for at fordele varmen, eller er temperaturen for høj?

Dion

_________________
Vi holder ikke op med at lege, bare fordi vi bliver ældre.
Vi bliver ældre, hvis vi stopper med at lege.

|^^^^^^^^^^^^^^^||
|---=Weberguru.dk=----||"""\___
|____ __ ____ _______||_____`|
__(@)(@)________(@)(@)__(@)_


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 22. jun 2006, 19:32 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 22. apr 2006, 17:44
Indlæg: 242
Alder: 37
Geografisk sted: slots bjergby
dion skrev:
Et lille hurtigt spørgsmål.
Hvad er fidusen med at ligge Guormani´n
oven på en anden plade ( skamol-plade ) ved pizza bagning,
er det for at fordele varmen, eller er temperaturen for høj?

Dion


ellers vil stegepladen blive alt for varm i bunden,så ville bunden af pizzaen være færdig langt før resten af pizzaen :-)
så derfor er det en god ide at isoler bunden lidt


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 22. jun 2006, 19:56 
Offline
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru

Tilmeldt: 2. maj 2006, 20:13
Indlæg: 79
Alder: 53
Geografisk sted: Hvidovre
Okidoki
tak for svaret, det må prøves en dag

Dion

_________________
Vi holder ikke op med at lege, bare fordi vi bliver ældre.
Vi bliver ældre, hvis vi stopper med at lege.

|^^^^^^^^^^^^^^^||
|---=Weberguru.dk=----||"""\___
|____ __ ____ _______||_____`|
__(@)(@)________(@)(@)__(@)_


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team