pizza på Gourmani

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
claus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 224
Kontakt:

pizza på Gourmani

Indlæg#1 » 22. jun 2006, 16:11

så kom der endelig gang i den nye stegepanden til grillen..
jeg har været nede ved den lokale pejsepusher og tigge mig til en billig skamol plade..(en isolerings plade til en brændeoven)
den røg under Gourmani

det er skamol pladen der står i baggrunden



Billede

jeg havde ik forvarmet pladerne,det skal jeg nok gøre næste gang,da bunden ik rigtig ville blive sprød.så tog og gav den en tur kun på stegepladen.og så blev bunden super lækker.

Billede

måske lige en lille smule fo rmeget,men det gik lidt hurtig...

her er den færdige pizza så

Billede

hvad bruger i endelig som tomatsovs til pizza??jeg plejer bare at købe det billige i netto.men det smager jo ik helt som pizzamandens


Rynne (Nedlagt konto)

Indlæg#2 » 22. jun 2006, 16:53

Se under Pizza i menuen opskrifter. Guruen har en super nem tomatsovs - som faktisk smager hen i retningen af pizzamandens - bare bedre :wink: ! Du kan erstatte oregano med basillikum, det er også godt. Så ligner det også den sovs, man kan købe rundt omkring. (men selv lavet er vel lavet!)


Karen
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 872

Indlæg#3 » 22. jun 2006, 18:04

Den der skamol-plade fra pejsepusheren, den kan købes i Silvan til 150 kr. Den kan saves til passende mål med almindeligt værktøj. Min var 25 x 50 x 3 cm ved indkøb, men blev kortet ned til 40 cms længde. Man kan bage brød på pladen/stenen, læg bagepapir under brødet.

Mvh. Karen

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10416
Kontakt:

Rester

Indlæg#4 » 22. jun 2006, 18:09

Silvan sælger også nogle gange rester, hvis man taler med de medarbejdere der arbejder med det.

Vi fik f.eks vores gratis.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


dion
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 70
Kontakt:

Indlæg#5 » 22. jun 2006, 19:12

Et lille hurtigt spørgsmål.
Hvad er fidusen med at ligge Guormani´n
oven på en anden plade ( skamol-plade ) ved pizza bagning,
er det for at fordele varmen, eller er temperaturen for høj?

Dion
Vi holder ikke op med at lege, bare fordi vi bliver ældre.
Vi bliver ældre, hvis vi stopper med at lege.

|^^^^^^^^^^^^^^^||
|---=Weberguru.dk=----||"""\___
|____ __ ____ _______||_____`|
__(@)(@)________(@)(@)__(@)_


Emneforfatter
claus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 224
Kontakt:

Indlæg#6 » 22. jun 2006, 19:32

dion skrev:Et lille hurtigt spørgsmål.
Hvad er fidusen med at ligge Guormani´n
oven på en anden plade ( skamol-plade ) ved pizza bagning,
er det for at fordele varmen, eller er temperaturen for høj?

Dion


ellers vil stegepladen blive alt for varm i bunden,så ville bunden af pizzaen være færdig langt før resten af pizzaen :-)
så derfor er det en god ide at isoler bunden lidt


dion
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 70
Kontakt:

Indlæg#7 » 22. jun 2006, 19:56

Okidoki
tak for svaret, det må prøves en dag

Dion
Vi holder ikke op med at lege, bare fordi vi bliver ældre.

Vi bliver ældre, hvis vi stopper med at lege.



|^^^^^^^^^^^^^^^||

|---=Weberguru.dk=----||"""\___

|____ __ ____ _______||_____`|

__(@)(@)________(@)(@)__(@)_

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst