Moët & Chandon - White Star

Tips og tricks til al slags brygning

Emneforfatter
allen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Moët & Chandon - White Star

Indlæg#1 » 19. dec 2008, 19:29

så en magnum flaske af den champagne i metro, der kun passe godt på bordet den 31.

men kan den drikkes ?

nogen som kender den?

mvh
allan


Malmberg
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 163

Indlæg#2 » 19. dec 2008, 20:56

Ja - den har jeg faktisk smagt et par gange - hvad vil du vide ????
Hilsner
Malmberg
Venlige hilsner
Steen Malmberg

Weber Platinum,
Ducane Affinity 4200 med roterdims,
plus stort set en af hver fra Webers tilbehørskatalog.

Brugeravatar

Robert.A
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2053

Indlæg#3 » 19. dec 2008, 21:57

Uden at spille "alt-vidende" så tror jeg, at Allan gerne vil vide om det er et godt køb eller ej.

Ofte står man med en flot etiket og ingen information om hvad man er i færd med at købe. Lige så ofte er der ikke nogen man kan spørge.

Kan du, Malmberg, give en beskrivelse af indholdet?
Robert

Brugeravatar

madmousedk
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 705
Kontakt:

Indlæg#4 » 19. dec 2008, 23:05

Jeg har ikke smagt White Star, men har smagt flere Möet & Chandon. Den smager ganske fint, men der er vidst en del vinkendere der finder den en anelse overvurderet. Jeg selv elsker champagne, og har læst en del om emnet, for at finde et nyt mærke jeg ville prøve.

Jeg har læst mig til at denne her, skulle være rigtig god til prisen, og den fås (se link) også som magnum.

http://fpn.dk/mad/vin/article1206620.ece

http://www.philipsonwine.com/default.as ... u=45163500

Jeg skal i hvertfald selv lige prøve den.


Malmberg
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 163

Indlæg#5 » 20. dec 2008, 10:33

Hej Allan,

Det gik lige lidt for stærkt med at svare i går, jeg tænkte på om du mente f.eks. til Hendes Majestæts tale, til maden, eller til kransekagen :)

Et nemt svar er et klart JA - den ka sagtens drikkes - som alt andet Möet!
Jeg er absolut ikke kender, men da jeg har en svoger der er restauratør, så bliver vi ofte "belemret" med diverse flasker!

På den anden side - skulle jeg selv ud at købe/betale, så ville jeg IKKE købe champus, men "nøjes" med en Cava eller noget lignende italiensk, folk ka sgu alligevel ikke smage forskel
:D :D
Venlige hilsner
Steen Malmberg

Weber Platinum,
Ducane Affinity 4200 med roterdims,
plus stort set en af hver fra Webers tilbehørskatalog.

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#6 » 20. dec 2008, 12:46

Jeg vil også helst 'ha Cava eller Russisk wannabe Советское Шампанское


Malmberg
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 163

Indlæg#7 » 20. dec 2008, 13:52

kamado skrev:Jeg vil også helst 'ha Cava eller Russisk wannabe Советское Шампанское


Thorsten - jeg er helt flov over at sige at jeg rigtig godt ka li Martini Asti :oops:
Venlige hilsner
Steen Malmberg

Weber Platinum,
Ducane Affinity 4200 med roterdims,
plus stort set en af hver fra Webers tilbehørskatalog.

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#8 » 20. dec 2008, 13:54

LOL Malmerg --- hvorfor dog flov over det!!???


Emneforfatter
allen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Indlæg#9 » 20. dec 2008, 16:02

Takker for svarene.

Som robert.a skrev - ville jeg gerne vide om det var et godt køb eller ej.
Den skal drikkes kl. 12 sammen med kransekagen.

Men tror jeg skal ud og lede lidt videre - har absolut ingen viden om det her :)


Malmberg
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 163

Indlæg#10 » 20. dec 2008, 16:15

Allan - hvor mange er I om at dele en magnum????
og hwa kostern??
Venlige hilsner
Steen Malmberg

Weber Platinum,
Ducane Affinity 4200 med roterdims,
plus stort set en af hver fra Webers tilbehørskatalog.

Brugeravatar

HenrikB
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1518

Indlæg#11 » 20. dec 2008, 16:19

Hej Allen,
prøv lige at læse denne artikel, hvis du ikke ved noget om emnet.
Rigtig gode ord. Iøvrigt skrevet af en af dette forums brugere. (opdagede jeg lige).
Har heller ingen viden om champagne, men det min vinhandler fortalte
mig sidste år, var netop omkring vigtigheden af at drikke en halvsød champagne
til kransekagen. Som også Eddy skiver.

Link: http://connery.dk/nytaars-champagne.5254.ahtml
Med venlig hilsen
Henrik

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Indlæg#12 » 20. dec 2008, 22:15

Malmberg skrev: Thorsten - jeg er helt flov over at sige at jeg rigtig godt ka li Martini Asti :oops:


Asti: det er noget nær det eneste rigtige i forbindelse med kransekagen. Den har sødmen hvor man får en meget ubehagelig oplevelse med de halv-tørre og tørre mousserende vine
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker


Emneforfatter
allen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Indlæg#13 » 20. dec 2008, 22:26

Malmberg skrev:Allan - hvor mange er I om at dele en magnum????
og hwa kostern??


Vi bliver 11 - men ikke alle der drikker :D

Mener den kostede 700kr

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Indlæg#14 » 20. dec 2008, 22:37

Mmmmmmm......
Asti :savl2: :savl2: :savl2: :savl2:

Jeg er ikke til de tørre "rigtige" champagner...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

niclar
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 788
Kontakt:

Indlæg#15 » 21. dec 2008, 00:27

Asti er guld!
... og så lige i Netto reklamen at de har Verdi til 26 penge pr. flaske. Vist nok ikke en "ægte" Asti, men den smager sq ikke så ringe alligevel.

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Indlæg#16 » 21. dec 2008, 21:13

niclar: den er god nok. Det er en ægte asti dvs den er fra canelli området der ligger i asti distriktet :)
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker

Tilbage til "Guides og vejledninger, tips og tricks"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst