Mæsk - hvad kan det bruges til (bagning)?

Tips og tricks til al slags brygning

Emneforfatter
Karen
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 872

Mæsk - hvad kan det bruges til (bagning)?

Indlæg#1 » 14. dec 2008, 20:12

Så har jeg fået et par poser mæsk fra Robert.A. Noget af det skal i rugbrød efter Morfmirs opskrift, og Robert har givet mig en opskrift på knækbrød med mæsk, men er der andre anvendelsesområder (når jeg nu ikke er brygger)? Altså helst noget bagværk...

mvh Karen


KimuSan^
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1525
Kontakt:

Indlæg#2 » 14. dec 2008, 20:25

jeg har brugt det en del i boller, franskbrød og lignende hvidt brød. Det behøver ikke at være så meget, men det giver en fantastisk smag og saftighed i brødet - og så bliver brødet lidt "grovere"
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk

Tilbage til "Guides og vejledninger, tips og tricks"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster