Jeres bedste velkomstdrink

Tips og tricks til al slags brygning

Emneforfatter
EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Jeres bedste velkomstdrink

Indlæg#1 » 30. jul 2007, 21:52

Jeg tænkte på at lave denne tråd så folk kunne smide deres bedste ideér på velkomstdrinkst til når man står og venter ved grillen.
Og jeg ligger ud med denne her som alle nok kender men er en dejlig ting

Sangria

Ingredienser:
1 flaske spansk rødvin
1 dl cognac
1 dl appelsinsaft
2 spsk citronsaft
1 appelsin i skiver
1/2 citron i skiver
1 lime i skiver
1 dansk vand
evt lidt flormelis

Fremgangsmåde:
Bland det hele sammen og stil på køl 2-4 timer undtagen danskvanden som skal i lige for servering
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Emneforfatter
EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#2 » 30. jul 2007, 22:25

Strawberry vodka

Dejlig let og sommeragtig.


Ingredienser:
8 cl vodka
16 til 20jordbær
isterninger
Ginger Ale


Fremgangsmåde:

Knus halvdelen af jordbærne i bunden af glassene. Kom nogle isterninger i og hæld vodka over. Læg endnu et par skiver jordbær og isterninger i og fyld op med Ginger Ale.

Billede
Den skøre kok med den skøre hjemmeside

http://www.EddyTheMadChef.dk

BilledeBillede

Mit ynglings legetøj

Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb

Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57

Brugeravatar

Robert.A
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2053

Indlæg#3 » 30. jul 2007, 22:25

½ appelsin juice og ½ champagne serveres i champagne glas med is samt butterdejs reje-snegle.
That's it and your are the hit ;-)


Nielsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 206

Indlæg#4 » 30. jul 2007, 22:38

Champagne. Kun Champagne.
Alt andet er enten 'blandings-misbrug' eller 'ikke-festligt'.
Prisen pr. person er formentlig ikke det, der vælter budgettet.
(undtagen man er studerende på su, men så er en øl nok mere 'in' ?)


Karen
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 872

Indlæg#5 » 30. jul 2007, 22:50

Ikke-alkoholisk sommerdrik:

½ appelsinjuice
½ rød sodavand
isterninger

Mvh. Karen


Emneforfatter
EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#6 » 31. jul 2007, 10:29

Skal der mexikansk mad på bordet så kan man jo ligge ud med sådan en fætter her

Chilishot


Ingredienser:
2 dl Tomatjuice
1 spsk Tabasco
12 cl Tequila
2 spsk Appelsinjuice, koncentrat

Fremgangsmåde:
Blandes og serveres i 6 snapseglas


Billede
Den skøre kok med den skøre hjemmeside

http://www.EddyTheMadChef.dk

BilledeBillede

Mit ynglings legetøj

Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb

Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


helsinghof
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 276

Indlæg#7 » 31. jul 2007, 11:00

robert.albrecht skrev:½ appelsin juice og ½ champagne serveres i champagne glas med is samt butterdejs reje-snegle.
That's it and your are the hit ;-)


Butterdejs reje-snegle??? :shock:

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Indlæg#8 » 31. jul 2007, 11:14

Vi bruger tit Karens alkohol-frie drink.

Den er vanvittig god.

Hvis man hælder den røde sodavand forsigtigt i via en spiseske, så deler drinken sig flot i 2 farver.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Tarbensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 523
Kontakt:

Indlæg#9 » 31. jul 2007, 11:53

Hvidvin og hyldeblomstsaft med isterninger
Tina

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2450

Indlæg#10 » 31. jul 2007, 12:00

[glow=red]Ingredienser:
8 cl vodka
16 til 20jordbær
isterninger
Ginger Ale [/glow]


Hvis jeg får sådan en velkomstdrink (8 cl. vodka) tror jeg ikke jeg når desserten.

Hilsen PB Helsinge
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt


Lucinda
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 902
Kontakt:

Indlæg#11 » 31. jul 2007, 12:28

ISKOLD Italiensk frizzante, minder om sød champagne.
Drikker vi meget af når vi er på ferie i Italien.
Skal lige sige at drengene på billeder fik cola :D

Billede

Til dessert fik vi :

Billede
Hilsen Lucinda :-)

Deaktiveret efter eget ønske


Emneforfatter
EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#12 » 31. jul 2007, 12:48

PB Helsinge skrev:
[glow=red]Ingredienser:
8 cl vodka
16 til 20jordbær
isterninger
Ginger Ale [/glow]


Hvis jeg får sådan en velkomstdrink (8 cl. vodka) tror jeg ikke jeg når desserten.

Hilsen PB Helsinge


:lol: :lol: den er til 4 personer :D
Den skøre kok med den skøre hjemmeside

http://www.EddyTheMadChef.dk

BilledeBillede

Mit ynglings legetøj

Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb

Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Emneforfatter
EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#13 » 31. jul 2007, 12:52

Lucinda skrev:ISKOLD Italiensk frizzante, minder om sød champagne.
Drikker vi meget af når vi er på ferie i Italien.
Skal lige sige at drengene på billeder fik cola :D

Billede

Til dessert fik vi :

Billede


Hvor er de kager med bil og ansigt købt henne ?
Den skøre kok med den skøre hjemmeside

http://www.EddyTheMadChef.dk

BilledeBillede

Mit ynglings legetøj

Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb

Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Lucinda
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 902
Kontakt:

Indlæg#14 » 31. jul 2007, 14:54

Hehe !

Cavallino ved Venedi i Italien. Du han få adresse hvis det er :lol:
Hilsen Lucinda :-)

Deaktiveret efter eget ønske

Brugeravatar

Robert.A
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2053

Indlæg#15 » 31. jul 2007, 16:42

helsinghof skrev:Butterdejs reje-snegle??? :shock:


Ja, noget skulle jeg jo kalde de dimser jeg ofte laver som snack til velkomst drinken.


Inamus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 476
Kontakt:

Indlæg#16 » 31. jul 2007, 16:51

Lucinda, Kan se på billedet det var camping I var på i Italien..... :lol:
Hvad plads var I på og var den god ? Har selv lige været dernede med vogn. Var på Ca Savio ( v/ Cavalino)for 2 gang..... men drengene ( 8 og 10 år) syntes ikke den er så sjov mere. Lidt kedelig poolområde, men stranden er jo eminent ved Adriaterhavet. Så måske du kunne anbefale en god plads til næste år ( Kunne jo se, du også havde et par knægte )???? :wink:

/ Karina


Smokeasaurus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 219

Indlæg#17 » 31. jul 2007, 20:00

helsinghof skrev:Butterdejs reje-snegle??? :shock:


De smager i øvrigt meget bedre end det umiddelbart lyder.

Butterdejssnegle med rejefyld

1 pk frossen butterdej (450g) 8 personer som forret

lidt mel
1 sammenpisket æg + 1 spsk vand

FYLD:
300g frosne/men optøede, godt afdryppede reje
125g flødeost naturel (ikke light)
25g smør
1 spsk maizena
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 bundt skyllet klippet purløg

Blend rejerne groft i foodprocessor. Blandes i skål med de øvrige ingredienser. Imedens optøs butterdejen, der derefter rulles ud.

Fyldet smøres på i et tyndt lag. Rulles som roulade, brug lidt æg til at klistre kanterne sammen. Skæres ud i ca ½ cm tykke skiver. Læge en bunke mel på bordet – sneglene trykkes lidt flade heri, hvorefter de lægges på bageplade med bagepapir.

Vamluftsovn 200 grader eller alm ovn 225 grader Til de er lysebrune (ca 10 min). Kan laves i forvejen og lunes i sidste øjeblik.

------

Kan også laves som pizzasnegle – lave en tyk tomatsovs med hvidløg, løg og frisk basilikum, blendes. – smør dette tyndt på og drys med revet ost. I øvrigt samme fremgangsmåde.
// SmokeAsaurus

- Tommerup Røger
- Weber Smokey Mountain
- Primo Oval XL & Junior
- Le Pitchoun Pizzaovn


Lucinda
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 902
Kontakt:

Indlæg#18 » 1. aug 2007, 10:33

Til Karina.

Vi lå på Stellamaris 8 dage (også ved Cavallino). Super god og ordenlig plads stort pool område med spa, og masser af liggestole. Ligger altid i første række til strandpromenaden. Havde 1 barn med på 12. Så ham aldrig.
Derefter var vi på Camping Europa, (flyttede kun da vores venner kom og havde en hund med), super god plads men ingen pool. Med mange aktiviteter om aftenen for de lidt større børn. 2 stk på 12 år og 1 på 13 år. Også tæt på stranden, og gå afstand til billige supermarkeder og det store marked om tirsdagen og det lille fredag aften. Nå men jeg kunne blive ved. Håber at du kan bruge det til noget.......:-)
Hilsen Lucinda :-)

Deaktiveret efter eget ønske


Inamus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 476
Kontakt:

Indlæg#19 » 1. aug 2007, 16:23

Hej Lucinde,

Vil kigge lidt nærmere på Stellamaris, når vi skal snakke ferie til næste år. Må man grille der ? - Syntes nemlig det bliver lidt trivielt, at gå ud at spise hver dag i 14 dage..... Camping europa er udelukket, hvis der ingen pool er.... !!! Altid rart med lidt input udefra :wink:

/ Karina


Lucinda
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 902
Kontakt:

Indlæg#20 » 6. aug 2007, 10:54

Hej Karine.

JA, man må gerne grille på pladsen. Der er også en lille restaurent ved strand promenaden, den er bare god. Og i gå afstand 2 større restaurenter. Dog er der større afstand til supermarkeder. Men en MEGET hyggelig plads, hvor tingene er i orden og der bliver fejet og gjort rent hver dag. Stort område med legeplads og bordtennis mm.

http://www.campingstellamaris.com/
Hilsen Lucinda :-)

Deaktiveret efter eget ønske

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#21 » 26. mar 2008, 21:10

Jeg faldt lige over denne gamle post. Den er nu overflyttet til bryggerens værksted. Og den kan bestemt god tåle at blive læst igen. Jeg glæder mig til jeg kan sidde ude på teressen i solen og drikke kolde drinks :P

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#22 » 26. mar 2008, 21:15

når vi holde herreparty laver vi kander 2 årgangsøl 2 carls special 1 hvidtøl blandes 2 min før skænkning mums
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#23 » 26. mar 2008, 21:46

Det lyder lækkert. Det lyder lidt lige som det vikingeøl vi nogle gange drikke til vikingefest.
Den smager aldrig helt ens. Men den bliver smagt til MANGE gange under vejs inden den bliver serveret :P

Den består af årgangsøl, hvidtøl, porter og mjød. Nogle gange komme der også andet øl i. Det vigtigeste er at den ikke smager af øl eller mjød. Men at den smager af begge ting samtidig. Den perfekte balance imellem bitterhed og sødme.

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.


Aastradsen
Bruger
Indlæg: 1270
Kontakt:

Indlæg#24 » 27. mar 2008, 06:17

mgs skrev:når vi holde herreparty laver vi kander 2 årgangsøl 2 carls special 1 hvidtøl blandes 2 min før skænkning mums


Mums det lyder godt, den blanding skal prøves en dag med godt vejr og under grillningen :shock:

Brugeravatar

den ikke-skaldede kok
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 410

Indlæg#25 » 14. apr 2008, 23:00

Jeg har ofte anvendt en engelsk afart af vildgæret øl til velkomst. Den hedder Apricot Melbourn Bros., indeholder som navnet antyder abrikos. Sikkert for at dulme den specielle smag fra den vilde gær. Øllen her bør nydes af champagneglas, og hvis man ikke kan se flasken, tror man det ER champagne.(Rimelig alkoholsvag)
Hilsen Benny som griller på Kamado XL og 3 stk. Weber

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#26 » 14. apr 2008, 23:08

En af de bedste sommer/velkomstdrikke:

Masser af is, 4-6 cl Vodka Currant, fyldes op med Sprite i et longdrink glas, en skive lime og et sugerør.

Mums..... Så er man også fri for at spise på tom mave. 8)
.../holmer

Brugeravatar

Kogekonen Dorit
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1304
Kontakt:

Indlæg#27 » 16. apr 2008, 09:24

Snegle kan også smørres med oliventapenade, hvidløgsost mm. de bliver super gode. :pirate:

Champagnebrus:

2 cl. Cuba Caramel
1 cl Rosè Lime
Grøn sodavand
Isterninger/knust

Hæld knust is i et glas,
hæld derefter Cuba Caramel, Rosé Lime og grøn sodavand i.
Rør drinken rundt i 10 sek.

[smilie=pdt_aliboronz_37.gif] SKÅL....
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#28 » 30. maj 2008, 17:58

Hej Frk. Nyby

Kik på denne tråd der er mange gode forslag.

Her her jeg klippet de forslag ind Guruen og Tarbensen kom med i en anden tråd

Guru
--------

Du tager 3 (store) dåser blandet frugt. Op i en skål med hele baduljen.

Tilsæt 1 flaske almindelig vodka. Lad det trække natten over.

Tilsæt 1 til 1,5 liter multifrugtjuice.

Tilsæt 1,5 liter Faxe Kondi.

"Smag til" med blå bols.

Serveres i glas med tandstikker til. Husk at komme isterninger i glasset og ikke i bowlen.

Frugtsaften overdøver spiritus-smagen, så det bliver til ren saftevand.

Bare spørg Guruen mor på 49 kg. Hun drak 2 liter ved en fejl Shocked til Guruen 18'års fødselsdag.

Der var den bare lavet med 97% hjemmebrændt spiritus istedet...

Den bowle har gjort megen lykkke landet over

Tarbensen
-------
4 liter Martini vermouth Rosato

16 flasker ikke for tør Vin Rose

8 appelsin i tynde skiver, som skæres i kvarte, helst ubehandlet som vaskes før brug

4 bakker jordbær, som skylles og skæres i kvarte stykker

4 l appelsinvand

Isklumper eller frosne vindruer

Fremgangsmåde:
Det hele hældes i en bowle og serveres straks. Man kan også vente med at tilsætte appelsinvand og isklumper/frosne vindruer til lige før serveringen.


-----

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.


camilla1507
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Jeres bedste velkomstdrink

Indlæg#29 » 22. mar 2009, 19:48

Til Lucinda !

så at du havde købt de kager i italien , gider du sende adressen ?
det er nu 3 år jeg skal ned til italien , vi bor bare inde i byen lido de jesolo , men vi tager på marked ude i Cavallino hver uge.. hvad er der inde i kagerne ? og smager de enlig godt ?

Tilbage til "Guides og vejledninger, tips og tricks"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster