Kanelsnegl på thermomixer

Opskrifter på bagværk fra grill eller køkken.

Emneforfatter
desdorf
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Kanelsnegl på thermomixer

Indlæg#1 » 13. aug 2017, 06:31

Kanelsnegle

Ingredienser
giver 10 stk

dejen
• 300 g mel
• 100 g smør
• 25 g sukker
• 25 g gær
• 7 gr bageenzym
• 1 æg
• 1 dl mælk

remonce
• 75g smør - blød eller smeltet.
• 125 g brun farin
• 1 spsk kanel
glasur
• 2 dl flormelis
• 1,5 spsk vand

Fremgangsmåde
Varm mælk 37 grader, tilsæt smørret, som soottttittiimeltes, rør herefter gæren ud i mælk/ smørblandingen, tilsæt sukker,
Mel og bagenzym blandes tørt og tilsættes sammen med ægget, rør let på trin 2 , hvorefter der røres 5 min på dej funktion.tilsæt evt lidt mere mel dejen skal være let fugtig og slippe skålen. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i en tildækket skål.

Dejen rulles ud så den er ca 5/10 mm tyk, hvorefter der smøres remonce på. Rul dejen stramt som en roulade og skær ca 10 stykker, som sættes på et stykke bagepapir, og trykkes let flade, lad dejen hæve igen.
 
Bages ved 200 grader i 15-20 minutter. indtil de er let gyldne.

Billede


Sent from my iPhone using Tapatalk

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster