Medaljer

Opskrifter på bagværk fra grill eller køkken.
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Medaljer

Indlæg#1 » 16. jan 2017, 09:41

Der blev lavet lidt medaljer i fredags

IMG_3075.JPG


IMG_3064.JPG

IMG_3063.JPG

IMG_3074.JPG

IMG_3068.JPG

IMG_3069.JPG

IMG_3071.JPG

IMG_3070.JPG

IMG_3072.JPG

IMG_3075.JPG



Mørdej:
300 g. hvedemel
100 g. flormelis
150 g. stuetempereret smør
1 stk. æg

Mørdej fremgangsmåde måde:

Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.

Dejen stilles koldt en ½ time.
Den kolde dej udrulles relativt tyndt i rigeligt mel.
Dejstykket udstikkes i ca. 20 stk. cirkler á ca. 7 cm. i diameter.

Cirklerne bages på bagepapir ved 200 grader til de er let gyldne, ca. 8 minutter. Bundene afkøles på bagerist.

Opbygning:

Piskefløden piskes til flødeskum (ikke for stiv). Flødeskummet kommes op i en sprøjtepose med stjerne tyl & sprøjtes i en høj krans på de 10 bunde.

Fyld 1 tsk. god jordbær marmelade i hver flødeskums krans.

Vaniljecreme kommes ligeledes op i en sprøjtepose med en mindre tyl og sprøjtes i flødeskums-kransen ovenpå marmeladen, således at “hullet” er helt fyldt ud.

De 10 mørdejs “låg” stryges med glasur & drysses med chokolade eller finthakkede pistacie. “Lågene” lægges på som top

Opbevares i køleskab indtil servering.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2820
Kontakt:

Re: Medaljer

Indlæg#2 » 16. jan 2017, 10:01

Superflot lavet...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Rasus
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 37

Re: Medaljer

Indlæg#3 » 16. jan 2017, 11:34

Meget indbydende.. :-) med hensyn til vaniljecremen, er den så rimelig "bastant" eller samme konsistens som flødeskummen ? tænker her på om du laver cremen tyk for at afhjælpe en nogenlunde pæn indtagelsen af den flotte kage :-)

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Medaljer

Indlæg#4 » 16. jan 2017, 16:17

skaal-um skrev:Superflot lavet...


Tak Finn :-D

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Medaljer

Indlæg#5 » 16. jan 2017, 16:20

Rasus skrev:Meget indbydende.. :-) med hensyn til vaniljecremen, er den så rimelig "bastant" eller samme konsistens som flødeskummen ? tænker her på om du laver cremen tyk for at afhjælpe en nogenlunde pæn indtagelsen af den flotte kage :-)


Er ikke helt med på hvad du mener her

Jeg bruger den her kagecreme carte d'or til alt mit bageværk

IMG_3114.JPG
IMG_3114.JPG (45.53 KiB) Vist 2429 gange

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Medaljer

Indlæg#6 » 16. jan 2017, 16:21

John.R skrev:
Rasus skrev:Meget indbydende.. :-) med hensyn til vaniljecremen, er den så rimelig "bastant" eller samme konsistens som flødeskummen ? tænker her på om du laver cremen tyk for at afhjælpe en nogenlunde pæn indtagelsen af den flotte kage :-)


Er ikke helt med på hvad du mener her

Jeg bruger den her kagecreme carte d'or til alt mit bageværk og tilføjede extra vanille

IMG_3114.JPG

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster