Der gik lidt mere bag i den

Opskrifter på bagværk fra grill eller køkken.
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1530

Der gik lidt mere bag i den

Indlæg#1 » 6. nov 2015, 08:31

Lavede jo Sylte og Peberrullepølse og Chili Rullepølse og leverpostej i løbet af ugen

Så i onsdags blev det til lidt franskbrød og afbagte en Leverpostej
2015-11-04 10.05.44.jpg

2015-11-04 10.38.39.jpg

2015-11-04 10.48.54.jpg

2015-11-04 14.57.53.jpg


I går blev der så lavet lidt wienerbrød
2015-11-05 11.00.30.jpg

2015-11-05 11.39.09.jpg

2015-11-05 12.10.44.jpg

2015-11-05 12.10.51.jpg


Også skulle der jo gerne blive lidt i overskud så der kan laves Romkugler / Romboller :-D
Hilsen
John
----
WBQA Certified BBQ Judge

Har kul fra Traekul.dk på lager. Afhentning efter aftale.

Westwoodfield BBQ.

DanishPelletGrills

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1208

Re: Der gik lidt mere bag i den

Indlæg#2 » 6. nov 2015, 09:34

Du er godt nok produktiv John
Der er flot og klassisk bagværk - lækkert

Ps. Franskbrød og nybagt leverpostej er en af mine favoritter - men i det hele taget syntes jeg at franskbrød og pålæg, smagsmæssigt er mere interessant end pålæg på alm. rugbrød (men ikke helt så ernæringsrigtig)

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5433

Re: Der gik lidt mere bag i den

Indlæg#3 » 6. nov 2015, 09:58

Igen - igen et super lækkert indlæg fra dig. Jeg å nok lige i køkkenet og få bagt lidt.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1530

Re: Der gik lidt mere bag i den

Indlæg#4 » 6. nov 2015, 12:57

Ib M skrev:Du er godt nok produktiv John
Der er flot og klassisk bagværk - lækkert

Ps. Franskbrød og nybagt leverpostej er en af mine favoritter - men i det hele taget syntes jeg at franskbrød og pålæg, smagsmæssigt er mere interessant end pålæg på alm. rugbrød (men ikke helt så ernæringsrigtig)


Tak skal du ha Ib :-)

Jeg er helt enig med dig franskbrød er mere interessant end rugbrød :-D

Torp Hedehusene skrev:Igen - igen et super lækkert indlæg fra dig. Jeg å nok lige i køkkenet og få bagt lidt.


Tak skal du ha Torp :-) ja kender det godt man ser lige noget også for man bare løst til at gå i gang :-D
Hilsen
John
----
WBQA Certified BBQ Judge

Har kul fra Traekul.dk på lager. Afhentning efter aftale.

Westwoodfield BBQ.

DanishPelletGrills

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2045

Re: Der gik lidt mere bag i den

Indlæg#5 » 6. nov 2015, 17:01

Hvor ligger butikken John? Meget professionelt resultat...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1530

Re: Der gik lidt mere bag i den

Indlæg#6 » 6. nov 2015, 17:16

prause skrev:Hvor ligger butikken John? Meget professionelt resultat...


I garagen der står fryseren :-D
Hilsen
John
----
WBQA Certified BBQ Judge

Har kul fra Traekul.dk på lager. Afhentning efter aftale.

Westwoodfield BBQ.

DanishPelletGrills

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst