
En hurtig søgning på nettet gav følgende opskrift på dejen til hjemmelavet durumrulle
3½ dl vand
5 g gær
1 tsk salt
2 tsk sukker
1 dl madolie
100 g durummel
525 g hvedemel
Gæren opløses i vandet. Salt, sukker og madolie og durummel tilsættes og røres helt ud til det er klumpfrit.
Hvedemelet tilsættes lidt efter lidt indtil dejen er fast men stadig smidig i konsistens.
Dejen sættes til at hvile i køleskab et par timer, tildækket. Efter endt hævning tages dejen ud og deles i klumper af ca. 60 g.
Kuglerne sættes til at hvile i en time i stuetemperatur, tildækket.
Kuglerne rulles ud i en blanding af hvede- og durummel i en diameter af godt 24 cm.
Den udrullede dej kommes på en meget varm pande og "bages" ca. 35-40 sekunder på hver side.
Vi havde ikke den ønskede tid til hævning så den fik i omegnen af 8 g gær og en times hævetid alt i alt og alligevel gav det et fornemt resultat

Skal forsøge at lave hjemmelavet kebabruller en anden dag
