Æggekage med schwartswalderskinke

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3037
Kontakt:

Æggekage med schwartswalderskinke

Indlæg#1 » 19. aug 2019, 11:30

Min schwartswaldernakke (lavet som skinke i foråret) viste sig at være meget fedtholdig hele nakken igennem. For fedtholdig til at spise rå synes jeg, så den blev skåret op og stegt som bacon med rimelig succes.

ægk. 1.JPG


Kogte kartofler steges i olie/"baconfedt"
ægk. 2.JPG


Krydres og et lag bredbladet persille drysses over sammen med en håndfuld snittede forårsløg, derefter hældes sammenpiskede æg (8 stk.) over og det steger lidt til det er fast i bunden, derefter sættes panden i ovnen ved 180 gr. til den er gennembagt
ægk. 3.JPG


Imens ristes croutoner med hakket hvidløg til salaten
ægk. 4.JPG

ægk. 6.JPG


Så blev den færdig ovnen
ægk. 5.JPG


og pyntes af med lidt "bacon" og sån
ægk. 7.JPG


og serveres...
ægk. 8.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3313
Kontakt:

Re: Æggekage med schwartswalderskinke

Indlæg#2 » 19. aug 2019, 18:24

Kæft det ser godt ud Finn.
Godt at have evnen til at improvisere.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster