Peking And i Stenovn

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...

Emneforfatter
Hansenbryg
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 31

Peking And i Stenovn

Indlæg#1 » 14. apr 2019, 07:23

Fandt en sjov opskrift på traditionel Peking And.
Først løsnes andeskindet ved at blæse trykluft mellem skind og fedt på anden
20190409_194732.jpg

en krydderiblanding af hoisin sovs, bønnepasta, fivespices, hvidløg, salt og peber smørres indvendigt i anden. For at få en saftig and skal andeskroget fyldes med vand hvilket blev klarret ved at indsætte en Cola dåse i skroget.
20190409_200621.jpg

5 døgn i tørmodnings skabet ved 4 celsius mens anden blev overhældt med riseddike, honning og sukker tre gange. Herefter blev dåsen fyldt med kinesisk madlavningsvin.
20190413_151243.jpg

Hængt op i stenovnen i et vertikal rotisseri bygget til lejligheden.
20190413_151507.jpg
Stegt i små tre timer ved lav varme, hvilket var ret umuligt uden skorsten og godt med blæst.
20190413_151832.jpg
Måske lidt til den mørke side.
20190413_180440.jpg
Serveret med hjemmebagte kinesiske pandekager af mel og vand, Hoisin sovs, hjemmelavet andesovs, forårsløg, agurk, spidskål og gulerødder.
20190413_182030.jpg
Super lækkert sprødt og velsmagende skind og ikke så sort som det ser ud på billedet. Fin saftig og mør and med rigtig god smag.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3217

Re: Peking And i Stenovn

Indlæg#2 » 14. apr 2019, 14:50

Det ser satme godt ud.
Meget fin og detaljereret gennemgang.
Ja, det tager tid, men det er så udpræget tid, der er givet godt ud.
Det er gudespise.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2905
Kontakt:

Re: Peking And i Stenovn

Indlæg#3 » 14. apr 2019, 16:32

Det var da lidt af en udfordring. Det ser super godt ud...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


trespasser
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 164

Re: Peking And i Stenovn

Indlæg#4 » 15. apr 2019, 16:42

det ser guddommeligt ud.

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster