Side 1 af 1

Kyllingebryst s/v

: 6. feb 2019, 12:23
af skaal-um
Efter et besøg hos PB Helsinge kom jeg hjem med en blok kyllingebryst tilberedt i sous vide i rullepølsepressen! Det er et super produkt hvis det skal være lidt nemt en dag evt. sammen med færdigsaucer, fyld i salater, sandwich, pålæg osv.
Jeg startede med at optimere en karrysauce med krydderier og urter og sluttelig tilsætte tern af brystet og det tog ikke længere tid end at koge risene til. Dagen efter skar jeg resten op i skiver og panerede dem. hurtigt brunet og der var til et par madder tilovers. Og saftigheden er bibeholdt. Det er jo smart at have sådan et par blokke liggende med en holdbarhed på 5-6 uger!
Fik jeg nævnt at det også er super i pitabrød... :lol:

pb 1.JPG


pb 2.JPG


pb 3.JPG


pb 4.JPG


pb 5.JPG


pb 6.JPG


pb 7.JPG


pb 8.JPG

Re: Kyllingebryst s/v

: 9. feb 2019, 13:31
af prause
Det ser da nemt og innovativt ud Finn.
Jeg ved du ikke vil tage det ilde op, men det ser også lidt kunstigt/konservesagtigt ud, hvordan er smag og konsistens?

Re: Kyllingebryst s/v

: 9. feb 2019, 14:13
af Treblach
Ja, hvorfor ikke prøve det.
Er der tilsat gelatine eller kødklister til kyllingebrystet?
Der kunne evt også eksperimenteres med krydderier

Re: Kyllingebryst s/v

: 11. feb 2019, 15:40
af skaal-um
prause skrev:Det ser da nemt og innovativt ud Finn.
Jeg ved du ikke vil tage det ilde op, men det ser også lidt kunstigt/konservesagtigt ud, hvordan er smag og konsistens?


Jeg tager det ikke ilde op, det er jo PB Helsinge, som har lavet det :lol:
Smagen er som fin kogt kylling og konsistensen er fin skærbar og ved opvarmning er den blød og saftig. Rigtig god til camping, i båden osv.

Re: Kyllingebryst s/v

: 11. feb 2019, 15:41
af skaal-um
Treblach skrev:Ja, hvorfor ikke prøve det.
Er der tilsat gelatine eller kødklister til kyllingebrystet?
Der kunne evt også eksperimenteres med krydderier


Ingen tilsætning, bare lavet i rullepølsepressen...

Re: Kyllingebryst s/v

: 11. feb 2019, 15:45
af Treblach
skaal-um skrev:
Treblach skrev:Ja, hvorfor ikke prøve det.
Er der tilsat gelatine eller kødklister til kyllingebrystet?
Der kunne evt også eksperimenteres med krydderier


Ingen tilsætning, bare lavet i rullepølsepressen...


Tak, det skal da prøves ved lejlighed.

Re: Kyllingebryst s/v

: 11. feb 2019, 18:57
af prause
skaal-um skrev:
prause skrev:Det ser da nemt og innovativt ud Finn.
Jeg ved du ikke vil tage det ilde op, men det ser også lidt kunstigt/konservesagtigt ud, hvordan er smag og konsistens?


Jeg tager det ikke ilde op, det er jo PB Helsinge, som har lavet det :lol:
Smagen er som fin kogt kylling og konsistensen er fin skærbar og ved opvarmning er den blød og saftig. Rigtig god til camping, i båden osv.

Tak. Jeg et sgu ret sikker på at Per heller ikke tager spørgsmålet ilde op...