Kyllingebryst s/v

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2845
Kontakt:

Kyllingebryst s/v

Indlæg#1 » 6. feb 2019, 12:23

Efter et besøg hos PB Helsinge kom jeg hjem med en blok kyllingebryst tilberedt i sous vide i rullepølsepressen! Det er et super produkt hvis det skal være lidt nemt en dag evt. sammen med færdigsaucer, fyld i salater, sandwich, pålæg osv.
Jeg startede med at optimere en karrysauce med krydderier og urter og sluttelig tilsætte tern af brystet og det tog ikke længere tid end at koge risene til. Dagen efter skar jeg resten op i skiver og panerede dem. hurtigt brunet og der var til et par madder tilovers. Og saftigheden er bibeholdt. Det er jo smart at have sådan et par blokke liggende med en holdbarhed på 5-6 uger!
Fik jeg nævnt at det også er super i pitabrød... :lol:

pb 1.JPG


pb 2.JPG


pb 3.JPG


pb 4.JPG


pb 5.JPG


pb 6.JPG


pb 7.JPG


pb 8.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3167

Re: Kyllingebryst s/v

Indlæg#2 » 9. feb 2019, 13:31

Det ser da nemt og innovativt ud Finn.
Jeg ved du ikke vil tage det ilde op, men det ser også lidt kunstigt/konservesagtigt ud, hvordan er smag og konsistens?
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1367

Re: Kyllingebryst s/v

Indlæg#3 » 9. feb 2019, 14:13

Ja, hvorfor ikke prøve det.
Er der tilsat gelatine eller kødklister til kyllingebrystet?
Der kunne evt også eksperimenteres med krydderier
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2845
Kontakt:

Re: Kyllingebryst s/v

Indlæg#4 » 11. feb 2019, 15:40

prause skrev:Det ser da nemt og innovativt ud Finn.
Jeg ved du ikke vil tage det ilde op, men det ser også lidt kunstigt/konservesagtigt ud, hvordan er smag og konsistens?


Jeg tager det ikke ilde op, det er jo PB Helsinge, som har lavet det :lol:
Smagen er som fin kogt kylling og konsistensen er fin skærbar og ved opvarmning er den blød og saftig. Rigtig god til camping, i båden osv.
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2845
Kontakt:

Re: Kyllingebryst s/v

Indlæg#5 » 11. feb 2019, 15:41

Treblach skrev:Ja, hvorfor ikke prøve det.
Er der tilsat gelatine eller kødklister til kyllingebrystet?
Der kunne evt også eksperimenteres med krydderier


Ingen tilsætning, bare lavet i rullepølsepressen...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1367

Re: Kyllingebryst s/v

Indlæg#6 » 11. feb 2019, 15:45

skaal-um skrev:
Treblach skrev:Ja, hvorfor ikke prøve det.
Er der tilsat gelatine eller kødklister til kyllingebrystet?
Der kunne evt også eksperimenteres med krydderier


Ingen tilsætning, bare lavet i rullepølsepressen...


Tak, det skal da prøves ved lejlighed.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3167

Re: Kyllingebryst s/v

Indlæg#7 » 11. feb 2019, 18:57

skaal-um skrev:
prause skrev:Det ser da nemt og innovativt ud Finn.
Jeg ved du ikke vil tage det ilde op, men det ser også lidt kunstigt/konservesagtigt ud, hvordan er smag og konsistens?


Jeg tager det ikke ilde op, det er jo PB Helsinge, som har lavet det :lol:
Smagen er som fin kogt kylling og konsistensen er fin skærbar og ved opvarmning er den blød og saftig. Rigtig god til camping, i båden osv.

Tak. Jeg et sgu ret sikker på at Per heller ikke tager spørgsmålet ilde op...
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster