Side 1 af 1

Kød til tatar?

: 29. dec 2017, 23:15
af perzz
Hejsa

Jeg står for maden til nytår, og har købt en hel US mørbrad fra steakout. Denne skal bruges til hovedretten.

Men jeg havde egentlig også tænkt mig at bruge noget af den til tatar som forret. Nu er jeg så blevet i tvivl om den kan bruges, de fleste steder skriver folk det skal være friskt kød og ikke gaspakket.

Så er min mørbrad "frisk" nok?

På forhånd tak, og rigtig godt nytår...

Sendt fra min ONEPLUS A5000 med Tapatalk

Re: Kød til tatar?

: 30. dec 2017, 07:55
af benzon1960
Ja - du kan roligt bruge den. Du skal blot lade den ligge udpakket 1-2 timer forinden. Evt. skylle den under iskoldt vand, dup den tør i et rent viskestykke og så tilberede.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Kød til tatar?

: 30. dec 2017, 09:25
af Treblach
perzz skrev:Hejsa

Nu er jeg så blevet i tvivl om den kan bruges, de fleste steder skriver folk det skal være friskt kød og ikke gaspakket.

Sendt fra min ONEPLUS A5000 med Tapatalk


Er kød fra Steak-out.dk gaspakket?

Re: Kød til tatar?

: 30. dec 2017, 09:26
af perzz
Det er i plastik (vacuum), gik ud fra det var gaspakket [WINKING FACE]

Sendt fra min ONEPLUS A5000 med Tapatalk

Re: Kød til tatar?

: 30. dec 2017, 11:28
af nunni
Mørbrad er perfekt til tatar
Jeg vil anbefale dig at skrabe det med en skarp kniv
Det er så meget bedre end hakket
Et lidt større arbejde at skrabe end hakke
Men nu er det jo nytår

Godt nytår