Kylling Wellington

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...

Emneforfatter
nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 271

Kylling Wellington

Indlæg#1 » 22. okt 2017, 19:56

Efter et kikset indbagt kyllingebryst , for et stykke tid siden . Fandt jeg dette her inde og måtte prøve det

viewtopic.php?f=89&t=18362

IMG_0508.JPG
Et kyllingebryst klargøres

IMG_0509.JPG
Den tynde ende lægges ind mod midten og det rulles i film

IMG_0510.JPG
Vacuum pakkes med lidt salt og får 62 grader i 2 timer

IMG_0512.JPG
Imens gøres fyldet klar . champion løg og hvidløg steges på en pande til alt vand er væk

IMG_0513.JPG

IMG_0514.JPG
Et par skiver culatello , en krydret og tørret italiensk skinke , lægges på et stykke film og løg og svampe blandes med lidt cremefraiche og smørres oven på skinken

IMG_0515.JPG
Kyllingen brunes og pakkes ind

IMG_0516.JPG
Pakken kommes i køleskabet og får lov til og sætte sig et par timer

IMG_0517.JPG
pakkes i butterdej

IMG_0518.JPG
Mens kyllingen lå i køleskabet , kom et par kartofler i ovnen . Da de var færdige , blev de lavet til en luksus mos med bacon og persille . Mosen kommer retur i skallerne og så ca 20 min i ovnen sammen med kyllingen

IMG_0519.JPG
Efter ca 20 min v 200 grader

IMG_0520.JPG
Det var s.. godt . Det skal laves til gæster engang


Nicolai
Nicolai

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3066

Re: Kylling Wellington

Indlæg#2 » 22. okt 2017, 21:14

Kæft det ser godt ud, jeg holder øje med postkassen...
Where there's smoke... There's laughter.


Emneforfatter
nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 271

Re: Kylling Wellington

Indlæg#3 » 23. okt 2017, 14:51

Takker

Nicolai
Nicolai

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster