Roastbeef

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2793
Kontakt:

Roastbeef

Indlæg#1 » 2. apr 2017, 18:38

En roastbeef skåret af inderlår til 2 + til et par madder plumpes ned i saltet, kogende vand og simrer et kvarter. Rulles derefter ind i køkkenrulle og ligger og tørrer et par minutter. Derefter sænkes den ned i 190 gr. friture, (uden køkkenrulle) hvor den bliver til farven er fin, ca. 3 min. Og så er der bare hviletid tilbage. Skru ned for frituren til 170 gr. og kog tilbehøret: fritter og indbagte løgringe. Der er også bønner med små løg til. Sidste billede: 2 madder, pyntet og upyntet...

roast 1.JPG
roast 2.JPG
roast 3.JPG
roast 4.JPG
roast 5.JPG
roast 6.JPG
roast 9.JPG
roast 10.JPG
roast 11.JPG
roast 12.JPG
roast 13.JPG


Det er tæt på at være fast-food... :P
Vedhæftede filer
roast 8.JPG
roast 7.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3038

Re: Roastbeef

Indlæg#2 » 2. apr 2017, 19:42

Det er sgu da en smart måde at bruge sin tøs på og en super lækker stegeskorpe du får på den roastbeef.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 458

Re: Roastbeef

Indlæg#3 » 2. apr 2017, 19:59

Super lækkert - jeg må vist snart indse, at der (udover sundhedsmæssigt) ikke er nogen undskyldning for ikke at købe en ønskebrønd. :-)

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster