Lave grader

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...

Emneforfatter
Rehder
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Lave grader

Indlæg#1 » 28. aug 2016, 17:53

Efter et besøg hos familie fik vi culottesteg, som havde fået 30 grader i 11 timer. Det var den lækreste culotte jeg nogen sinde har fået. Den var rød og mør. Derfor undrer det mig at man ingen steder ser opskrifter, hvor man bruger så lave grader.
Vi har nu anskaffet os en sous vide, og lavet den lækreste flæskesteg og det lækreste kalkunbryst.
Nu spørger jeg så: er der nogle der ved hvorfor man udelader opskrifter med 30 grader. Er der en rettesnor. Jeg har ikke så meget at gå efter, da jeg ikke ved spor om en sous vide. Derfor er det dejligt at støde på denne side.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2703

Re: Lave grader

Indlæg#2 » 29. aug 2016, 06:44

Potentielt er det en bakteriebombe, jeg ville ALDRIG spise det.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1214

Re: Lave grader

Indlæg#3 » 29. aug 2016, 07:26

Mon ikke Rehder har misforstået noget?
Pattedyrs kropstemperatur er omkring 37° så ved 30° er kødet råt.
De laveste grader ved sous vide tilberedt oksekød er Ca 55, 56°

Her er lidt tider og temperature at starte med http://www.sousvide.dk/tider-temperaturer/
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2703

Re: Lave grader

Indlæg#4 » 29. aug 2016, 19:53

http://www.douglasbaldwin.com/sous-vide.html#Table_5.1

Kan du se en tabel om hvordan du undgår maveinfektioner.

I øvrigt enig i betragtningen vedrørende temperatur, 30 grader giver ingen mening. Der er måske nogen, der har taget røven på dig?
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster