Baby Back Ribs Sous Vide

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...

Emneforfatter
MartinOdder
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#1 » 15. aug 2013, 22:16

Så skal der eksperimenteres mere med Lidl-gryden !

Denne gang et par stænger franske kamben fra Metro.

IMAG0197.jpg
Hinden fjernes


IMAG0199.jpg
De smøres med Frenchs Classic Yellow Mustard på begge sider.


IMAG0200.jpg
Hjemmelavet Dry-rub (Topguns opskrift) drysses på begge sider, og får lige lov til at "smelte".


IMAG0201.jpg
Var for ivrig, så glemte billederne..
Men de smøres med et lag BBQ-sauce (Gundersen opskrift) på begge sider.


IMAG0203.jpg
Vakuumpakkes og er klar til gryden imorgen aften. 62 grader i 18-48 timer.


Fortsættelse følger!


Forslag til tid i gryden modtages gerne - jeg hører alt fra 18timer til 48timer. - Jeg vil gerne have Fall of the bone, men ikke pulled ribs :)
Keep grillin'


---------------------------------------------
Vh. Martin

Weber Performer
Q320
Lidl Henkogningsgryde
Sous Vide Supreme vakuumpakker


Emneforfatter
MartinOdder
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#2 » 15. aug 2013, 22:18

Imens blev en Cuvettesteg lige vakuumpakket, og klar til gryden imorgen tidlig inden arbejde.

Satser på 56grader i 8timer.

IMAG0204.jpg
Pudset, ridset og vakuumpakket.
Keep grillin'


---------------------------------------------
Vh. Martin

Weber Performer
Q320
Lidl Henkogningsgryde
Sous Vide Supreme vakuumpakker


KimHP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 233

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#3 » 15. aug 2013, 22:25

Hej

Ser rigtig godt og spændende ud .1%¤

Har du givet cuvetten nogle form for krydderier eller noget? Den ser meget bar ud :-D

Kim


Emneforfatter
MartinOdder
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#4 » 15. aug 2013, 22:47

Cuvetten får krydderi efter den har været i gryden, inden grillen - for at undgå saltsprængning og evt. smagsforandringer :)
Keep grillin'


---------------------------------------------
Vh. Martin

Weber Performer
Q320
Lidl Henkogningsgryde
Sous Vide Supreme vakuumpakker


Emneforfatter
MartinOdder
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#5 » 15. aug 2013, 22:50

Har lagt billederne på Facebook i et Sous Vide album jeg har oprettet.

Kæresten toppede så lige ved at ligge dette billede på Facebook:

image.jpg


Hun mener jeg går for meget op i det :D
-men hun vil jo gerne spise det ;)
Keep grillin'


---------------------------------------------
Vh. Martin

Weber Performer
Q320
Lidl Henkogningsgryde
Sous Vide Supreme vakuumpakker


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#6 » 15. aug 2013, 23:38

Hahah genialt :P

Men det bliver sikkert godt!
Du må lige dele ud af dine tider/grader og erfaringer når du har indtaget ribs og steg ;)
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

MartinM
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1709

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#7 » 16. aug 2013, 06:27

MartinOdder skrev:Har lagt billederne på Facebook i et Sous Vide album jeg har oprettet.

Kæresten toppede så lige ved at ligge dette billede på Facebook:

image.jpg


Hun mener jeg går for meget op i det :D
-men hun vil jo gerne spise det ;)


God humor fra kæresten :lol:
/Martin

Primo Oval XLWeber One Touch 57Weber Smokey JoeOutdoorchef City GrillBjørn Teddy

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3242
Kontakt:

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#8 » 16. aug 2013, 09:23

MartinOdder
Køb fruen en pose blomsterfrø, pak dem pænt ind og giv hende dem, så skal hun bare se, den glæde hun får ved at så dem, og gå og hygge om dem til de blomstre, er jo nøjagtigt det samme som vi har når vi hygger med maden.

men humor har Fruen helt klart ;-)
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

lractbird
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2878

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#9 » 16. aug 2013, 09:46

Jeg har prøvet både 36 timer og 48 timer.
Og 36 er mit foretrukne timetal. 48 timer så falder kødet af, og de er svære at håndtere på grillen, men 36 timer, så er de meget møre, men hænger sammen, og er væsentlig lettere at have med at gøre ved grillningen bagefter.
CARLS COOL KITCHEN KICKS ASS
Med venlig hilsen
Carl

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#10 » 16. aug 2013, 10:12

Fantastisk humor det der :)
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


Emneforfatter
MartinOdder
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#11 » 17. aug 2013, 10:30

Hehe, ja hun er sjov - på min bekostning.
Det må være karma når alle hendes venner spørg hvad det betyder, og hun skal til at forklare Sous Vide begrebet :D jeg hjælper ikke....



Udover det, så har jeg bestemt mig for at rykke spareribs middagen til søndag.

Og på den måde kan jeg lave en halv stang der har fået 18timer en 24 en 36 og en 48.

Så ved jeg hvad de skal have næste gang :)

Den første er lige taget op og smidt i isvand.

Vender tilbage med mit resultat.
Keep grillin'


---------------------------------------------
Vh. Martin

Weber Performer
Q320
Lidl Henkogningsgryde
Sous Vide Supreme vakuumpakker


Emneforfatter
MartinOdder
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#12 » 17. aug 2013, 15:34

I aftes fik vi Cuvetten, som havde været i gryden.

Den fik 8,5time ved 57grader og blev helt perfekt Medium Rare og super mør!

IMAG0205.jpg
Gryden indstillet på 57grader


IMAG0207.jpg
I med stegen - undskyld billedkvaliteten.


IMAG0208.jpg
Krydres med salt, peber og hvidløg efter den er taget op. - Derefter på grillen i 2min, og få skorpe.


IMAG0210.jpg
Helt perfekt steg, og super mør!
Gæsterne var ellevilde.
Igen, mit kamera er lidt misvisende, den var ikke HELT så rød som på billedet.
Keep grillin'


---------------------------------------------
Vh. Martin

Weber Performer
Q320
Lidl Henkogningsgryde
Sous Vide Supreme vakuumpakker


Emneforfatter
MartinOdder
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#13 » 18. aug 2013, 19:51

Så blev ribs også fortæret!

Kæft de var gode.

Lavede som sagt fire racks - en på 18timer en 24 en 36 og en 48.
-Ja, stod op klokken 3 i nat for at tage 36'eren op.. :D

Min favorit var UDEN tvivl 18timer.

Dejlig mørhed men stadig rigtig meget bid i kødet.
-Ikke at de andre var dårlige, men min smag kunne bedst lide 18timers ribs! ;)

Lidt billeder:
Keep grillin'


---------------------------------------------
Vh. Martin

Weber Performer
Q320
Lidl Henkogningsgryde
Sous Vide Supreme vakuumpakker


Emneforfatter
MartinOdder
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#14 » 18. aug 2013, 19:54

IMAG0220.jpg
På grillen i ca. 10min for at "smelte" bbq-saucen


IMAG0221.jpg
Hvis der skulle være nogen tvivl:
Fra venstre: 18 - 24 - 36 - 48


IMAG0223.jpg
48'eren var sindsygt mør! Men for mør til min smag.


IMAG0224.jpg
Det her er vinderen efter min smag. 18timers Baby Back Ribs - tilberedt Sous Vide.
Keep grillin'


---------------------------------------------
Vh. Martin

Weber Performer
Q320
Lidl Henkogningsgryde
Sous Vide Supreme vakuumpakker

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#15 » 18. aug 2013, 20:00

Super god stil at du lige tester 4 timer nu du er i gang :)
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


Emneforfatter
MartinOdder
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#16 » 18. aug 2013, 20:02

Så ved jeg hvad de skal have næste gang ;)

Tak for alle de gode råd ;)
Keep grillin'


---------------------------------------------
Vh. Martin

Weber Performer
Q320
Lidl Henkogningsgryde
Sous Vide Supreme vakuumpakker

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#17 » 18. aug 2013, 20:24

Kæft din kæreste har god humor
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide


Lars2100
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 8

Re: Baby Back Ribs Sous Vide

Indlæg#18 » 12. jan 2017, 19:36

Hvor stor var stegen? Skal selv lave en på mandag. Men den skal transporteres i bil i 1,5 time efter sous vide. Hvordan vil du gøre efter badet?




MartinOdder skrev:Imens blev en Cuvettesteg lige vakuumpakket, og klar til gryden imorgen tidlig inden arbejde.

Satser på 56grader i 8timer.

IMAG0204.jpg

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster