Storm Pariserbøf

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...
Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Storm Pariserbøf

Indlæg#1 » 27. nov 2011, 21:08

Da vejret ikke ville med os idag
blev det lavet på på grillpanden i køkkenet
Men smagte nu super godt alligevel :)

Pariserbøf
DSC_8708.JPG




Der er lidt billeder her :

DSC_8688.JPG
Bøfferne 160 gram for salt og peber

DSC_8690.JPG
Varm grillpande

DSC_8698.JPG
Tilbehøret: Hakket rødløg.rødbeder.drueagurk.peberrod.kapers og rå æggeblomme

DSC_8697.JPG
Steges 3-4 min på hver side ved kraftig varme

DSC_8701.JPG


DSC_8703.JPG
Hannah og Lia er ikke til rå æg,så de for et spejlæg :)

DSC_8704.JPG
Brødet steges på panden,til det er flot gyldent

DSC_8705.JPG


DSC_8712.JPG
Så er det bare at anrette og Guffe.. :savl1: Velbekomme
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#2 » 27. nov 2011, 21:24

Der er ikke noget bedre end pariserbøf med det hele, uanset om hvor og på hvad det er lavet.
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

joxner
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 115

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#3 » 27. nov 2011, 21:27

Det ser rasende lækkert ud .1%¤ .1%¤ .1%¤

Havde helt glemt hvor lækkert en Pariserbøf smager.

Den kommer på menuen i løbet af ugen. :-D :-D

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#4 » 27. nov 2011, 21:40

Pariserbøf er også på vores top 10 :lol:
at du så har lavet den i noget du kalder køkkenet, trækker lidt ned :roll:
men hvor må det have smagt godt [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521
Kontakt:

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#5 » 27. nov 2011, 22:27

En af de få klassiske retter jeg endnu ikke har prøvet....

Jeg er ikke frisk på blommen, og konen er ikke frisk på kapers.... :-(
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#6 » 27. nov 2011, 22:39

Så lav den uden kapers, og med spejlæg :)
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521
Kontakt:

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#7 » 28. nov 2011, 14:53

Hvilke agurker er det der bruges til opskriften ?

Er det Cornihons ?
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#8 » 28. nov 2011, 18:36

Umm nej det er en smagssag
jeg har brugt drueagurk fra Coop og hakket dem fint..... til 9 kr.
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


mor35
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 213

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#9 » 28. nov 2011, 18:58

Uhh det ser godt ud, tak for inspirationen til aftensmaden i morgen :)

Brugeravatar

Hovmoller
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1686

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#10 » 28. nov 2011, 20:22

Hej

Det ser rigtig hyggeligt ud og god ide
med spejlæg - nu skal vi altså snart
have Pariserbøf herhjemme :-)
Venlig hilsen

Heidi,
Performer touch and go
Genesis E320
Kamado oval XL
Friske krydderurter er et must

Brugeravatar

lractbird
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2878

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#11 » 29. nov 2011, 00:27

Man har jo næsten glemt hvor godt det smager, dine billeder viser det klart og tydeligt - der skal ikke gå længe før pariseren skal friskes op her på matriklen, det er helt sikkert. Jeg har svært ved at holde mundvandet tilbage :savl2:
CARLS COOL KITCHEN KICKS ASS
Med venlig hilsen
Carl

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521
Kontakt:

Re: Storm Pariserbøf

Indlæg#12 » 1. dec 2011, 21:54

Og så fik vi det også prøvet.... "Glemte rødløg'et på foto'et - men det kom på senere, og den fik også lige en blomme på dåse midt i måltidet - men desværre for sent til at den cremede ordentligt..

iMac 2011-12-01 at 21.52.46.PNG
iMac 2011-12-01 at 21.52.46.PNG (322.74 KiB) Vist 1878 gange
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster