ovn

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...

Emneforfatter
tjele88
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

ovn

Indlæg#1 » 13. feb 2018, 16:43

skal til at have ny ovn og har set på denne Asko OP8687A....https://www.skousen.dk/hvidevarer/ovn/i ... o-op8687a/


det har de på bud i Skousen til under 10.000 nogen der har erfaringer med denne, eller ider til andre?

først tænkte jeg en ovn med damp men syntes ikke rigtig at de kan komme højt nok op i varme og spørgsmålet er om jeg vil få dampen brugt. har brug for en ovn der fordeler varmen godt, prisen max 14000


himselfish
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 97

Re: ovn

Indlæg#2 » 13. feb 2018, 17:19

Hvad med denne? https://www.koekken24.dk/siemens-hn678g4s6.html
Den kan udover damp også gå højt op i temperatur og mikro.

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 610

Re: ovn

Indlæg#3 » 13. feb 2018, 19:44

Hvis du vil dampe f.eks. fisk og/eller grøntsager er en dedikeret dampfunktion/-ovn måske lykken.

Handler det mere om jagten på godt hjemmebag, er det tæt på at være spild af penge. Du opnår fuldt ud ligeså fine resultater med et decilitermål, som halvfyldt, efter at brødene er placeret på bagestål, kastes eller hældes i bunden af den varme ovn, hvorefter lugen hastigt lukkes.

Fortæl gerne hvad du lægger vægt på, i dine overvejelser om damp.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".


Emneforfatter
tjele88
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: ovn

Indlæg#4 » 13. feb 2018, 21:21

Jeg tænkte damp til bagning, men jeg bager på stål ved høj temperatur, men er nok mere til en god alm ovn der kan fordele varmen godt,

Tror bare ikke jeg får brugt damp I ovnen. Kan godt finde ud af at dampe på komfuret ellers har jeg jo også sous vide


Emneforfatter
tjele88
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: ovn

Indlæg#5 » 17. feb 2018, 18:12

[quote="tjele88"]Jeg tænkte damp til bagning, men jeg bager på stål ved høj temperatur, men er nok mere til en god alm ovn der kan fordele varmen godt,


Emneforfatter
tjele88
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: ovn

Indlæg#6 » 17. feb 2018, 18:14

Har stadig ikke besluttet mig for hvilken ovn det skal være. Hvad med den her, den er så med 100% damp

bosch hsg856xb6. https://www.elgiganten.dk/product/hvide ... -hsg856xb6


Emneforfatter
tjele88
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: ovn

Indlæg#7 » 21. feb 2018, 14:24

Ja så er ovnen købt det blev en bosch hsg856xb. og så blev det til en Neff T59PS5RX0 kogezone, ser frem til at bruge det.

nogen der kender en side med opskrifter til dampovne


JetteM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: ovn

Indlæg#8 » 22. feb 2018, 13:01

mvh Jette

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster