Sous vide af Wagyu cuvette (mbs 6+)
: 11. nov 2020, 13:33
Hej Grillguru.
Jeg skal tilberede et par wagyu cuvetter til nogle gæster. Jeg har ikke prøvet at sous vide wagyu kød før så jeg har brug for lidt input:-)
Er det overhovedet anbefalelsesværdigt at sous vide det, eller er det i virkeligheden overkill i forhold til at kødet allerede er mørt (må jeg formode)
og hvad med tiderne, skal en wagyu cuvette have ligeså meget tid som en almindelig cuvette?
Jeg har selvfølgelig kigget på nettet efter anbefalinger men synes det stikker lidt i forskellige retninger så hvis der var nogen herinde der have prøvet noget lignende vil jeg sætte pris på input:-)
1000 tak
/Burke
Jeg skal tilberede et par wagyu cuvetter til nogle gæster. Jeg har ikke prøvet at sous vide wagyu kød før så jeg har brug for lidt input:-)
Er det overhovedet anbefalelsesværdigt at sous vide det, eller er det i virkeligheden overkill i forhold til at kødet allerede er mørt (må jeg formode)
og hvad med tiderne, skal en wagyu cuvette have ligeså meget tid som en almindelig cuvette?
Jeg har selvfølgelig kigget på nettet efter anbefalinger men synes det stikker lidt i forskellige retninger så hvis der var nogen herinde der have prøvet noget lignende vil jeg sætte pris på input:-)
1000 tak
/Burke