Side 1 af 1

Jomfruhummer

: 28. okt 2020, 19:11
af Morn
Hej i gruppen... Jeg har lige et spørgsmål, ville prøve jomfruhummer på grillen... Men kunne kun finde dem der var frosne... Nu er mit spørgsmål, hvordan laver jeg dem? De er hele og ikke kun halerne... Skal de tøes op først eller er det bare at smide dem på, og hvor længe skal de have? Har læst på nettet at de skal have ca 5 minutter... Men min kammerat siger 20 minutter...

Re: Jomfruhummer

: 28. okt 2020, 22:06
af Støy
Hej, hvis du søger lidt, var der en del skriverier om emnet denne sommer.
F.eks.: viewtopic.php?f=43&t=51187&p=375081#p375081

Jeg vil helt klart anbefale at tø dem op først... og duppe/tørre dem med et viskestykke eller køkkenrulle inden tilberedning.

Det vil være synd at give sådan et fint skaldyr 20 minutter. 5 minutter virker mere som det jeg plejer at grille mine, men om det lige kræver 2-3 minutter mere kan afhænge af mængden og størrelsen.

Held og lykke... og meld tilbage efter forsøget!