Jomfruhummer

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
Morn
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 5

Jomfruhummer

Indlæg#1 » 28. okt 2020, 19:11

Hej i gruppen... Jeg har lige et spørgsmål, ville prøve jomfruhummer på grillen... Men kunne kun finde dem der var frosne... Nu er mit spørgsmål, hvordan laver jeg dem? De er hele og ikke kun halerne... Skal de tøes op først eller er det bare at smide dem på, og hvor længe skal de have? Har læst på nettet at de skal have ca 5 minutter... Men min kammerat siger 20 minutter...


Støy
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104
Kontakt:

Re: Jomfruhummer

Indlæg#2 » 28. okt 2020, 22:06

Hej, hvis du søger lidt, var der en del skriverier om emnet denne sommer.
F.eks.: viewtopic.php?f=43&t=51187&p=375081#p375081

Jeg vil helt klart anbefale at tø dem op først... og duppe/tørre dem med et viskestykke eller køkkenrulle inden tilberedning.

Det vil være synd at give sådan et fint skaldyr 20 minutter. 5 minutter virker mere som det jeg plejer at grille mine, men om det lige kræver 2-3 minutter mere kan afhænge af mængden og størrelsen.

Held og lykke... og meld tilbage efter forsøget!
Søren

Weber Genesis S-330
ODC Ascona
Ooni Koda

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 62 gæster