Side 1 af 1

Har noget kvie t-bone og sashi t-bone... Men..

: 1. jul 2020, 16:38
af Rico4ever
Som overskrift siger, så har jeg fanme lidt af hvert. jeg har ca 10 stks fersk Kvie T-bones på 500 gram, og 5 sashi af samme Tbone ting halløj.
Spørgsmålet er så, da jeg ikke har prøvet sashi før. Hvordan skal det håndteres i forhold til almindelig tbone? Og hvad tempereratur / grad af stegning kan i bedst lide? ,
Har i prøvet det sous vide før? Dumt ikke dumt?

Re: Har noget kvie t-bone og sashi t-bone... Men..

: 1. jul 2020, 20:04
af Støy
Har købt sashi-kød som både ribeye og hakket kød. Som hakket kød er det genialt til smash-burger med en fedtprocent mellem 15 til 20.

Sashi ribeyes behandler jeg ikke anderledes end hvis det var andet kød. Jeg laver det helt klassisk.
Steaken saltes godt.
Støbejernspande på grillen til den er glohed med en smule neutral olie.
Steaken steges 2 minutter på hver side for at få karamelliseret overfladen.
Temperaturen sænkes.
En klat smør, et fed hvidløg og en kvist frisk rosmarin kommes ved.
Øses løbende over bøffen til den er medium rare... eller hvordan du nu spiser din bøf :)

Det virker for mig...