Side 1 af 1

Pulled pork

: 18. maj 2020, 06:47
af Henning W Pedersen
Hej. Jeg lavet pulled pork på wsm i weekenden men den blev meget tør end den plejer Hvad gik der galt denne gang.

Re: Pulled pork

: 18. maj 2020, 15:48
af Jimmy B
Jeg tror at du skal uddybe din fremgangsmåde en smule hvis folk skulle kunne hjælpe dig... Størrelse af nakkefilet, grader på grillen, tid på grillen osv osv osv ;-)

Re: Pulled pork

: 18. maj 2020, 18:20
af Henning W Pedersen
Den bliver rullet i rubben blev pakket ind i film lag i køleskabet i ca et døgn grillet ved 100 120 grader i 12 timer tog den ad ved 93 grader den vejet 2.4 kg

Re: Pulled pork

: 18. maj 2020, 18:44
af steenj
Der har vel været lidt mindre fedt i netop denne nakke filet.

Re: Pulled pork

: 18. maj 2020, 19:32
af Henning W Pedersen
Kan det være en dårlig kvalitet jeg har købt til pulled pork

Re: Pulled pork

: 18. maj 2020, 20:22
af FSM
Henning W Pedersen skrev:Hej. Jeg lavet pulled pork på wsm i weekenden men den blev meget tør end den plejer Hvad gik der galt denne gang.


Hej Henning.

Tilsætter du lidt marinade for at gøre tørt kød saftig?

Jeg blander altid lidt af denne marinade i kødet når det er trukket færdig.
Det er forskelligt hvor meget jeg bruger fra gang til gang, afhængig af kødkvaliteten.

Marinade:
Portion til 4 stk. nakkefilet a’ ca. 2,2 kg

Det skal du bruge:
560 gram Æblejuice – den bedste (Gerne sur)
340 gram Æblecidereddike
4 stk. Syrlige madæbler, fintrevet

Sådan gør du:
Skræl og riv æbler fint og bland med juice.
Kog det op og lad æblerne koge ud.
Tilsæt æblecidereddike. Så er marinaden klar.

Hæld marinaden over kødet – hæld lidt af gangen, så det bliver tilpas fugtigt.
Det skal ikke være sjaskvådt men kun sjasket :-)
Smag til med marinaden og rubben, hvis du vil have en mere syrlig og kraftig smag.
Kan også benyttes dagen derpå.

Re: Pulled pork

: 19. maj 2020, 18:38
af steenj
Henning W Pedersen skrev:Kan det være en dårlig kvalitet jeg har købt til pulled pork


Jeg vil ikke kalde den dårlig men der er ikke lige meget fedt i alle nakke fileter.
Jeg synes da at ofte er der en del der bliver lidt tørt og resten er saftigt.
Forøvrigt, hvis du kan finde en nakkesteg med svær så får du den lækreste PP,
fedtet er konge i grill verden. :mrgreen:

Re: Pulled pork

: 22. maj 2020, 08:38
af Henning W Pedersen
Tak for jeres input det vil jeg prøve