Pulled pork

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 223

Pulled pork

Indlæg#1 » 18. maj 2020, 06:47

Hej. Jeg lavet pulled pork på wsm i weekenden men den blev meget tør end den plejer Hvad gik der galt denne gang.
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 483

Re: Pulled pork

Indlæg#2 » 18. maj 2020, 15:48

Jeg tror at du skal uddybe din fremgangsmåde en smule hvis folk skulle kunne hjælpe dig... Størrelse af nakkefilet, grader på grillen, tid på grillen osv osv osv ;-)
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 223

Re: Pulled pork

Indlæg#3 » 18. maj 2020, 18:20

Den bliver rullet i rubben blev pakket ind i film lag i køleskabet i ca et døgn grillet ved 100 120 grader i 12 timer tog den ad ved 93 grader den vejet 2.4 kg
Hilsen Henning
Aabenraa


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1661

Re: Pulled pork

Indlæg#4 » 18. maj 2020, 18:44

Der har vel været lidt mindre fedt i netop denne nakke filet.
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 223

Re: Pulled pork

Indlæg#5 » 18. maj 2020, 19:32

Kan det være en dårlig kvalitet jeg har købt til pulled pork
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

FSM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 322

Re: Pulled pork

Indlæg#6 » 18. maj 2020, 20:22

Henning W Pedersen skrev:Hej. Jeg lavet pulled pork på wsm i weekenden men den blev meget tør end den plejer Hvad gik der galt denne gang.


Hej Henning.

Tilsætter du lidt marinade for at gøre tørt kød saftig?

Jeg blander altid lidt af denne marinade i kødet når det er trukket færdig.
Det er forskelligt hvor meget jeg bruger fra gang til gang, afhængig af kødkvaliteten.

Marinade:
Portion til 4 stk. nakkefilet a’ ca. 2,2 kg

Det skal du bruge:
560 gram Æblejuice – den bedste (Gerne sur)
340 gram Æblecidereddike
4 stk. Syrlige madæbler, fintrevet

Sådan gør du:
Skræl og riv æbler fint og bland med juice.
Kog det op og lad æblerne koge ud.
Tilsæt æblecidereddike. Så er marinaden klar.

Hæld marinaden over kødet – hæld lidt af gangen, så det bliver tilpas fugtigt.
Det skal ikke være sjaskvådt men kun sjasket :-)
Smag til med marinaden og rubben, hvis du vil have en mere syrlig og kraftig smag.
Kan også benyttes dagen derpå.
Med venlig hilsen
Flemming
___________________________________
Alder er som at bestige et bjerg.
Man bliver nok lidt forpustet,
men får en langt bedre udsigt.
(Ingrid Bergman 1915-1982)


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1661

Re: Pulled pork

Indlæg#7 » 19. maj 2020, 18:38

Henning W Pedersen skrev:Kan det være en dårlig kvalitet jeg har købt til pulled pork


Jeg vil ikke kalde den dårlig men der er ikke lige meget fedt i alle nakke fileter.
Jeg synes da at ofte er der en del der bliver lidt tørt og resten er saftigt.
Forøvrigt, hvis du kan finde en nakkesteg med svær så får du den lækreste PP,
fedtet er konge i grill verden. :mrgreen:
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 223

Re: Pulled pork

Indlæg#8 » 22. maj 2020, 08:38

Tak for jeres input det vil jeg prøve
Hilsen Henning
Aabenraa

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 67 gæster