Henning W Pedersen skrev:Hej. Jeg lavet pulled pork på wsm i weekenden men den blev meget tør end den plejer Hvad gik der galt denne gang.
Hej Henning.
Tilsætter du lidt marinade for at gøre tørt kød saftig?
Jeg blander altid lidt af denne marinade i kødet når det er trukket færdig.
Det er forskelligt hvor meget jeg bruger fra gang til gang, afhængig af kødkvaliteten.
Marinade:Portion til 4 stk. nakkefilet a’ ca. 2,2 kg
Det skal du bruge: 560 gram Æblejuice – den bedste (Gerne sur)
340 gram Æblecidereddike
4 stk. Syrlige madæbler, fintrevet
Sådan gør du: Skræl og riv æbler fint og bland med juice.
Kog det op og lad æblerne koge ud.
Tilsæt æblecidereddike. Så er marinaden klar.
Hæld marinaden over kødet – hæld lidt af gangen, så det bliver tilpas fugtigt.
Det skal ikke være sjaskvådt men kun sjasket
Smag til med marinaden og rubben, hvis du vil have en mere syrlig og kraftig smag.
Kan også benyttes dagen derpå.