Lidt råd til Pluma

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
Christian N
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 44

Lidt råd til Pluma

Indlæg#1 » 5. mar 2020, 18:14

Hej

Skal prøve et stykke Iberico Pluma her i weekenden, og ville lige og man skulle trimme kødet for fedt?

Hvad med tilberedning, har overvejet en gang reverse sear på grillen eller bare en tur på panden også ovnen? Kan læse man skal have det ud ved de 55-56 grader.

Nogen som har prøvet det?

IMG_20200305_172845_compress52.jpg

IMG_20200305_172854_compress97.jpg


Emneforfatter
Christian N
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 44

Re: Lidt råd til Pluma

Indlæg#2 » 6. mar 2020, 17:37

Helt fantastisk stykke kød, blev lavet som reverse sear på grillen :-)

IMG_20200306_170941_compress72.jpg
IMG_20200306_165631_compress86.jpg
IMG_20200306_171147_compress58.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3216
Kontakt:

Re: Lidt råd til Pluma

Indlæg#3 » 7. mar 2020, 11:38

Det ser lækkert ud...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 443

Re: Lidt råd til Pluma

Indlæg#4 » 21. jan 2021, 20:27

Til andre som måtte finde tråden her, vil jeg sige at det har fået for længe. Personlig mening, men det kan tåle at være rødt som en god ribeye (medium rare) og så bliver det bare meget mere mørt og smagfuldt af.

Og så er det bedre end 9 ud af 10 ribeyes ...


Tracebuzta
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 78

Re: Lidt råd til Pluma

Indlæg#5 » 22. jan 2021, 10:11

Jeg trimmer det ikke, giver det bare max 3 min på hver side på en meget varm grill...I mit tilfælde en BGE... Det SKAL være rødt efter min mening...

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 59 gæster