nakkefilet/ steg med svær på rotisseri

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 768
Kontakt:

nakkefilet/ steg med svær på rotisseri

Indlæg#1 » 21. feb 2020, 09:15

hej jeg har købt 2 stk nakkesteg med svær på 1,5 kg ved slagteren.
det ene bliver frigjort for svær og lavet til kebab.

det andet skal skæres op som en rullesteg og smøres med en italiensk tapenade og sammenrulles. så vil jeg binde det overskydende stykke svær fast på den og grille på rotisserie.

men her kommer jeg lidt til kort.
skal det være kul eller gas grill
og ca tid og temp og placering af kul/ indirekte kontra direkte.

Er der nogen der kan hjælpe mig. synes ikke at have spottet en opskrift på nakkesteg med svær på rotisseri

på forhånd mange tak
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm


Branke1
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 42

Re: nakkefilet/ steg med svær på rotisseri

Indlæg#2 » 22. feb 2020, 08:06

Jeg ville køre med kul og indirekte.
Lav temperatur fra stat og høj varme til sidst, så skulle du få sprød svær.
Jeg mener 65 grader er det vi plejer at lande på, men det er ikke så tit jeg måler efter.
Prøv evt. at søge på ribbensteg alá porchetta.

Mvh Kim
Det der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 81 gæster