bøf af hakket oksekød

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 768
Kontakt:

bøf af hakket oksekød

Indlæg#1 » 15. feb 2020, 13:58

hej jeg læste at carsten tanggaard bruger tykkam i ter, som han krydrer før det laves til fars. men hvis jeg vil lave en virkelig lækker og velsmagende oksebøf hvad kød er så bedst til det.
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1654

Re: bøf af hakket oksekød

Indlæg#2 » 15. feb 2020, 18:45

Jeg foretrækker oksebov men tykkam er nok nogenlunde det samme.
Jeg synes det er bedre end klump.
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 768
Kontakt:

Re: bøf af hakket oksekød

Indlæg#3 » 16. feb 2020, 08:17

tak. tænker den jo gerne må være fornuftigt marmoreret. jeg prøvede selv med tykkam og smed lidt bacon sammen med for at give både fedt og smag. de var også herre goe
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 92 gæster