Jeg vil gerne lave en lækker porchetta i gasgrillen juleaften.
Forleden dag lavede jeg en som test - og den blev ikke helt så god.
Her er min fremgangsmåde - tog udgangspunkt i at det var lidt det samme som en flæskesteg. Den blev lavet på rotisserie.
1. sværen var godt ridset, og jeg kom godt med salt ned mellem sværene. Dette var nok min første fejl - tror nemlig den er saltet fra butikken
2. Den kom på spydet og ud i grillen, med en bakke under med vand i.
3. Grillen var ca 250 grader, og den fik den første halve time ved fuld skrald.
4. Jeg skruede helt ned for grillen, og nu fik den 4 timer ved 80 grader
5. 15-20 min inden spisetid tog jeg den af, og varmede grillen op igen.
6. Da grillen var godt varm fik den ca 15 min ved høj varme, så direkte som muligt.
7- jeg måtte tage den af, da kerne temp nærmede sig 80 grader.
Der var 2 problemer med ovenstående fremgangsmåde. Før det første blev den ALT for salt, og for det andet blev der ikke ret sprøde svær.
Nogen som kan pege på hvad jeg skulle have gjort anderledes?