Duer den stadig?

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
IT Manden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 204
Kontakt:

Duer den stadig?

Indlæg#1 » 6. maj 2019, 10:48

Jeg har fundet en nakkekam bagerst i fryseren, som har ligger der et års tid.. Kan man stadig bruge den, eller er den lige til skraldespanden?
Mad-alter: Charbroil Professional 4400
http://klogpaa.dk/

Brugeravatar

KennC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 887

Re: Duer den stadig?

Indlæg#2 » 6. maj 2019, 13:45

12 måneder er ikke et problem for den type kød, så den kan du roligt tø op og tilberede.

Fedtet i kødet kan godt komme til at smage harskt/dårligt, når det ligger for længe i fryseren. De gælder alle typer kød. Men der skal normalt mere end 12 måneder til for grisekød før end det ske.....
Mvh Kenn

Weber Summit E-670
Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Big Green Egg MiniMax
Big Green Egg Large
Big Green Egg XL

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 24 gæster