eichmeier skrev:Starter lige med de udfordringer jeg havde
Lavede en straksdej og formede 6 kugler godt spændt op, pakke dem i folie og stillede den til at hvile 1 time til 1,5 time
Men den hævede og kuglerne "voksede" ind i hinanden -- har den stået for varmt, eller noget, havde den bare stående på køkkenbordet
2. hvis jeg vil lave noget dej som jeg lige kan tø op og bruge, skal jeg så lave den koldhævede og hvad er proceduren så for indfrysning og optøning.
/eichmeier
Når du laver her og nu dejen
https://fredstone.dk/content/25-pizza så bare læg plastik over dem og et viskestykke og stil dem med gode mellemrum så de ikke vokser sammen under hævningen
Den koldhævet
https://fredstone.dk/content/24-koldhaevet-pizzadejLige så snart du har æltet den og strammet pizzabollerne op så på køl hvis de skal bruges dagen efter
Hvis de skal gemmes i fryseren så skal du ligge pizzabollerne i fryseren med det samme når du har æltet og strammet pizzabollerne op
Når de skal bruges kan du evt tage dem op om aften og ligge dem i køleskabet natten over også ud på køkkenbordet 1-2 timer før brug eller tage dem direkte fra fryseren og på køkkenbordet til optøning og hævning